Őszi szünet és Halloween Bonatti fehérneműben

Őszi szünet és Halloween Bonatti fehérneműben

Őszi szünet és Halloween Bonatti fehérneműben

Hamarosan itt van az őszi szünet, utána pedig a Halloween! Ha ekkor elutazol pihenni, mindenképp vigyél magaddal Bonatti fehérneműt, mert mindig jól jöhet!

Az őszi szünet kicsit hűvösen indul, de nagy részére kellemes időt jósolnak a meteorológusok. Ha a természetbe készülsz, kirándulást tervezel fontos, hogy kényelmes, réteges vagy sportos ruhát vegyél fel. A 2021-es őszi Bonatti fehérnemű-kollekció termékei közül korábban már bemutattuk az új leggingseket, például a ZINA és a RIA J-21 leggingst, melyek nagyszerűek sportoláshoz, testmozgáshoz. Ha természetjárásra indulsz, egy ilyen leggings jól fog jönni – stílus és kényelem szempontjából is remek választás. Választhatsz hozzá egy ASJA J-21 sportmelltartót, melyben karjaid szabadabban mozoghatnak, hiszen a hátán a pánt keresztben fut, így annak lecsúszása sem fog kellemetlen érzést okozni. A Halloween Bonatti fehérneműben való megünneplése biztosan nem fog borzongást okozni.

Ha pároddal indulsz pihenni, akkor természetesen a szexi fehérneműknek is helyet kell szorítani a bőröndben! Egy fekete szett mindig jó választás, de most még akár a Halloween alkalmából is felveheted. Például az ODRI J-21 bugyi és a LANA J-21 melltartó párosával szexi boszorkányként csábíthatsz.

De, ha igazán illeszkedni akarsz a Halloween hangulatához, narancssárga fehérneműket is találsz a Bonatti-nál! Itt van példaként a gyönyörű TRISHA P-20 hálóing, a PIERA P-20 melltartó és a SILVANA P-20 brazil bugyi.

Bonatti fehérnemű női hálóing TRISHA P-20Bonatti fehérnemű női melltartó PIERA P-20Bonatti fehérnemű női brazil alsó SILVANA P-20
Ha hirtelen úgy döntenétek, hogy egy Halloween buliba mentek, a Bonatti fehérneműk akkor is jó alapként szolgálhatnak a jelmezekhez. A fekete bodyk – mint a CHICA J-21 vagy a ROMINA J-20 – tökéletesen illenek a Halloween hangulatához.

A piros TALIA NG-20 body jó alapot ad egy szexi ördög vagy vámpír jelmezhez, a PAVITA NG-21 hálóinggel pedig szinte kész is van a kosztüm. Ezek a darabok pedig decemberben is kapóra jönnek majd!

Bonatti - karácsonyi női body - Talia-NG20Bonatti PAVITA NG-21 női hálóing

Inkább maradnál a feketénél? A CHICA J-21 body, a BENETA P-20 melltartó vagy a MELANI J-20 melltartó megfelelő szettben igazi rock hercegnővé változtat.

Bonatti fehérnemű női melltartó BENETA P-20MELANI J-20 női melltartó

Bármit is választasz, a sminkeddel is kiegészítheted a jelmezt. Ehhez néhány ötletet mi is adunk!

 Őszi szünet és Halloween Bonatti fehérneműben, ünnepelj mint egy apáca Őszi szünet és Halloween Bonatti fehérneműben, a vérhercegnő tipikus példája Őszi szünet és Halloween Bonatti fehérneműben, halott menyasszonyként

halott menyasszony Halloween Bonatti fehérneműben

Az idei Halloween Bonatti fehérneműben lesz az igazi! Halloween Bonatti fehérneműben? Megvalósítható!

Őszi szünet és Halloween Bonatti fehérneműben, legyél te is misztikus Őszi szünet és Halloween Bonatti fehérneműben, mexikói stílusban

Halloween Bonatti fehérneműben? Tökéletesen megvalósítható!

Az őszi szünet és a Halloween se teljen el anélkül, hogy egy Bonatti fehérnemű kényelmét élvezed! Rendelj most, hogy még időben megkaphasd a terméket!

Share this post