Meleg házi papucs és meleg zokni ajándékba a Bonatti termékek kényelmével

Meleg házi papucs és meleg zokni ajándékba a Bonatti termékek kényelmével

Egy meleg házi papucs nagyon jó és hasznos karácsonyi ajándék lehet, bármennyire is elcsépeltnek tűnik.

Egy meleg házi papucs ebben a hideg téli időszakban nagyon jó társa lehet a hölgyeknek. Igen, nagyon sok esetben kerül a karácsonyfa alá ajándékként, de nem csak azért, mert más ajándékötlettel nem tudnak előállni az emberek. Azért is ilyen népszerű, mert télen igazán hasznát lehet venni. Egy meleg házi papucsnak köszönhetően nem kell a hideg padlón mászkálni, így csökkenthető a megfázás veszélye. Legalábbis otthon. Ebben a COVID sújtotta időszakban kiemelten fontos vigyázni egészségünkre, hiszen a vírus sokkal könnyebben meg tud támadni egy legyengült immunrendszert. Ha a fázós lábúak közé tartozol, akkor is elengedhetetlen egy meleg papucs, melyet akár egy meleg zoknival is hasznos párosítani. Ha a Bonatti termékeit választod, akkor a márkára jellemző kényelemmel is fokozhatod lábad komfortérzetét. Ajándékozz meg ezzel a komforttal másokat vagy kérd saját magad számára karácsonyi ajándékként a Bonatti meleg házi papucsainak egyikét!

Nézzük, milyen meleg házi papucsok állnak a hölgyek rendelkezésére!

Bolyhosság a középpontban! A meleg házi papucsok azért is népszerűek, mert pihe-puha anyagból készülnek, amit a hölgyek nagyon is szeretnek. Nálunk többféle bolyhos, „szőrös” kis meleg papucs közül lehet választani. Ezek külsejükben és színükben is különböznek, így biztosan mindenki talál kedvére valót, vagy akár olyat, ami egy Bonatti fehérnemű szetthez is nagyszerűen illik. Bolyhos papucsaink: a bordó MAJANA J-21, a türkiz NARCISA J-21, a lila vagy zöld színben kapható PASQUALINA P21, a pink MIRTA P21, a fekete LADY J-21 és a bézs vagy szürke színű DEJANA J-21. Ugye, hogy már most szívesen felpróbálnád ezeket a puha csodákat?

   


Cuki, masnis házi papucsot is találsz kínálatunkban, méghozzá a türkiz UNA P-20 és a kék vagy pink színű FRANCA P21 személyében. Ezeket a házi papucsokat vendégek érkezésekor is nyugodtan hordhatod, hiszen nagyon elegánsak. De persze egy vendégednek is kölcsön adhatod, amíg nálad tölti az időt.Bonatti női papucs UNA P-20

Ha simán a cukiságfaktorra hajtasz, akkor sem kell Bonatti papucs nélkül maradnod! Választhatod a szürke cicás BRISTOL J-21 vagy a pandás JUDITE J-21 papucsot! Cuki, puha és ráadásul Bonatti márkás? Igazán nehéz lenne nemet mondani rájuk, nemde?

Az igazán fázós lábúaknak szeretettel ajánljuk házi csizmáinkat: a pink vagy szürke színben kapható GALAXY J-21 és a kockás vagy szürke mintás FIORA J-21 csizmácskát. Már látványuk is felvillanyozó.

Egy házi papucs vagy csizmácska mellé meleg, bolyhos Bonatti zoknit is felvehetsz!

Egy ilyen zoknit akkor is meleget ad, amikor sokáig mozdulatlan állapotban vagy (például tévénézés vagy alvás közben). Nyugalmi állapotban ugyanis testhőmérsékletünk alacsonyabb, lábunk általában jobban fog fázni. Védd meg magad a kellemetlen hidegtől, válaszd a meleg és bolyhos szürke SJ-163, fehér SJ-172 vagy rózsaszín SJ-171 zoknit!

női zokni SJ-163Női zokni SJ-172Női zokni SJ-171

 

Ha karácsonyi ajándékként mégis valami ünnepit szeretnél, kifejezetten az ünnepre készült házi papucsunk és csizmánk is van: a csillagos ADELISA NG-20 és az rénszarvasos AMALIA NG-20.

Bonatti - karácsonyi női papucs - ADELISA NG-20Bonatti - karácsonyi női csizma- AMALIA NG-20

Ha a pároddal egyező házi papucsot szeretnél, válaszd a piros-fekete kockás CORAL NG-21 női papucsot és a LOGAN NG-21 férfi papucsot. A piros szín miatt még a karácsonyi időszakhoz is passzol, de máskor is ugyanúgy felvehető.

Coral NG 21 papucsBonatti - LOGAN NG-21 férfi papucs

Válassz karácsonyra egy meleg és puha Bonatti házi papucsot ajándékba! Hidd el, nem lesz rossz választás, bármennyire is sablonos ajándék! Magadnak is biztosíts egy, a hideg és zord téli hónapokban is jobb kedvre derítő, meleg házi papucsot, kérd ajándékként!

Share this post