Pöttyösen szép az élet!

Pöttyösen szép az élet!

Pöttyösen szép az élet!

Idén ismét egy igazán szuper változatban jelenik meg a nőiesség a divat világában, mivel mindent beborítanak a pöttyök!

A pöttyös ruhadarabok soha nem mennek ki a divatból és nagyon jól kombinálhatóak. Ráadásul tulajdonképpen bármi lehet pöttyös. A pizsama, a köntös, a harisnya, a szoknya, a ruha … és jelen esetben a fürdőruha is. Sőt, a pöttyös lehet hétköznapi vagy elegáns is. A fekete-fehér, pöttyös ruhadarabokhoz – függetlenül attól, hogy fekete alapon fehér vagy fehér alapon fekete pöttyösek – kiválóan passzolnak az élénk színű, például piros, pink vagy királykék holmik. Pöttyösen minden vidámabb!

Ha eddig nem hitte el valaki, hogy a kockás mintázatot bármi is felülmúlhatja, akkor most ideje megnézni a Bonatti fekete alapon fehér pöttyös kollekcióját! Mert et voilá azonnal rájöhet bárki, hogy a pöttyös minta elképesztően nőies! Ha pedig van mit domborítanod, akkor ne is keress mást, mert a hangsúly és a figyelem ugyanis mindig a pöttyös testrészre helyeződik.

Minél nagyobbak a pöttyök, optikailag annál jobban erősítenek.

Tehát ha vékonyabbnak szeretnél látszani, viselj apró pöttyös ruhát! Ha viszont ki akarod emelni valamelyik testrészedet, akkor azon a testfelületeden használj nagyobb pöttyöset! Abban az esetben például, ha keskeny a vállad és kicsik a melleid, előnyös lehet egy nagy pöttyös felsőrész! Ráadásul mivel a Bonatti márkaboltokban kombinálhatod a bikini alsókat és felsőket egymással, ezért optikailag is játszhatsz, ha a pöttyös felsőt egyszínű fekete alsóval párosítod.

Tudtad, hogy a pöttyös története, a Vogue szerint, valószínűleg az 1926-os Miss America szépségkirálynő-választásig nyúlik vissza? A nyertes hölgy ugyanis pöttyös fürdőruhában pózolt a kameráknak, majd két évvel később a Disney bemutatta Minnie egér karakterét, akinek piros pöttyös ruhája, ma már film- és divattörténelem. 

Nálunk pedig számtalan variácóban és kiegészítőkkel együtt találod meg :) Mert pöttyösen szép az élet!

2021 Bonatti női strandkollekció - strandruha - 21/4

Share this post