Halloween és a Bonatti fehérneműk

Halloween és a Bonatti fehérneműk

Halloween és a Bonatti fehérneműk

Mostanában egyre többen vannak, akik így vagy úgy megemlékeznek az Amerikában régi hagyományként kezelt Halloween ünnepről.

Most tekintsünk el attól, hogy ez jó vagy rossz dolog, hogy mennyire maradnak meg a mi saját magyar hagyományaink! Mert tetszik vagy sem, egyre több fiatal megy ilyenkor buliba és teszi vidámmá a hétköznapokat. A tökfaragás pedig lehet családösszehozó tevékenység is.

Egy jó smink, egy kis ötlet és egy dögös ruha viszont mindig jól jön ezen a napon. Akik a végzet asszonyát, a halott menyasszonyt, vagy Drakula gróf szerelmesét szeretnék megszemélyesíteni, tehát Halloween estéjén is hódítóak szeretnének lenni jól teszik, ha gyorsan szétnéznek a Bonatti termékei között. 

Mi lehetne ilyenkor természetesebb, mint a fekete színválasztás.

Topként is viselhető melltartóHalloween fekete színnelMi lehetne ilyenkor természetesebb, mint a fekete színválasztás.

A fenti melltartók nagyon jól mutatnak egy kissé lengébb átlátszó blúz alatt is, de aki nem akarja elrejteni bájait, mégis ízléses szeretne lenni az válasszon egy bodyt Halloween napjára.

A fenti melltartók nagyon jól mutatnak egy kissé lengébb átlátszó blúz alatt is, de aki nem akarja elrejteni bájait, mégis ízléses szeretne lenni az válasszon egy bodyt Halloween napjára.

Merészebbek egy hosszú fekete szoknyával és megfelelő sminkkel választhatják Tim Burton szinte bármelyik karakterét :) Persze ezekhez a karakterek a fehér is remekül passzol. Gondoljunk csak a halott menyasszonyra!

FLAVIANA J-19 – Női köntös Halloweenra is.

A fekete leplek alól kivillanó csipkés fekete Bonatti fehérnemű vagy gótikusan elegáns Morticia Adams is megidézhető a segítségünkkel. Hiszen csak a képzelet szabhat határt ezen az estén is a fantáziánknak.

fekete leplek alól kivillanó csipkés fekete Bonatti fehérnemű

Aki nem bulis hangulatú,  vagy utálja az amerikai majmolást, de azért akar valami vidámat erre az estére az is talál nálunk valami szupernőcis fehérneműt. 

Aki nem bulis hangulatú,  vagy utálja az amerikai majmolást, de azért akar valami vidámat erre az estére az is talál nálunk valami szupernőcis fehérneműt. ADISA J-19 - női body csipkés szett - 2019BADITA J-19 - Bonatti női body -2019EUDORA J-19 - Bonatti női pizsama - 2019

Oszd meg ezt a bejegyzést!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


All search results
VÁSÁRLÁSI KUPON

VÁSÁRLÁSI KUPON

1000 Ft azonnali kedvezmény minimum 8000 Ft feletti vásárlás esetén. Add meg az adataidat, hogy megküldhessük neked a kuponkódodat! A kupon a webshopban történő vásárlásnál érvényes egyszeri alkalommal nem akciós termékekre.

Sikeresen fogadtuk érdeklődését.