Nyitási akció október 4-én az új Bonatti fehérnemű márkaboltban Budaörsön!

Nyitási akció október 4-én az új Bonatti fehérnemű márkaboltban Budaörsön!

OKTÓBER 1-4. KÖZÖTT MINDEN NAP MÁS AKCIÓ VÁR RÁD,
AMIT AZNAP TESZÜNK KÖZZÉ

NYITÁSI AKCIÓ
OKTÓBER 4.

5000 Ft értékű Bonatti kupon

A vásárlás során elköltött 5000 Ft után, kap egy 5000 Ft értékű kupont.

minden 10 000 Ft vásárlási érték után! Gyertek, ne hagyjátok ki, mert az ajánlataink csak a nyitás után négy napig élnek!

A születésnapi akció és az őszi/téli fehérnemű-kollekció után, idén ősszel újabb meglepetéssel készültünk régi és új vásárlóink számára!

A harmadik születésnapunk alkalmával megnyílt harmadik Bonatti fehérnemű márkaboltunk Budaörsön. Így most már nem csak Budán a Széphalom Bevásárlóközpontban és Dunakeszin az Auchan Korzón szerezhetőek be a kényelmes Bonatti fehérneműk, hanem a budaörsi Auchan áruházban is.

Az új márkaboltunknak a budaörsi Auchan Korzó ad otthont (2040, Budaörs, Sport u. 2-4.). 2020. október 1-jén, csütörtökön 12:00-kor megnyilt a harmadik Bonatti fehérnemű márkabolt Budaörsön!

A megnyitó alkalmával bemutatjuk a 2020. őszi/téli kollekciónkat, amelyet most is érdemes lesz beszerezni. Továbbá a megnyitó alkalmából egész hétvégén változatos ajánlatokkal és akciókkal várjuk vásárlóinkat.

Kíváncsi vagy melyik nap lesz ez az akció?
Kövesd Facebook oldalunkat vagy
látogass vissza honlapunkra október 1-4. között.

A Bonatti fehérneműket olyan hölgyek és urak viselik, akik számára fontos, hogy jól és stílusosan nézzenek ki a ruha alatt is. Nálunk megtalálható minden, amire egy mai modern nőnek és férfinak szüksége lehet, igazodva az aktuális divathoz.

Akik még nem ismerik termékeinket, de már régóta érdeklődnek irántuk, azok számára itt az alkalom, hogy megvegyék az első tökéletes fehérneműt és kipróbálják, illetve megtapasztalják a Bonatti szabadságot. A Bonatti fehérneműk ugyanis természetes és rendkívül puha anyagból készülnek, igazodva a test vonalaihoz. Ezáltal biztosítva a szabadság és kényelem érzését.

Termékkínálatunkat az teszi igazán különlegessé, hogy egy-egy minta vagy anyag visszaköszön a különböző termékeken. Így megtalálható a fehérneműkhöz illő köntös, pizsama vagy hálóing is, amiket saját magunk állíthatunk össze egy-egy fehérneműszetté. Kényelmes fehérneműink mindenki számára biztosítják a puhaságot és a „mintha rajtam sem lenne” érzést.

budaörsi márkabolt belülről

Share this post