Fehérnemű nyári ruhák alá

Fehérnemű nyári ruhák alá

Egy nőnek, még akkor is, ha nem követi a divatot, rengeteg dologgal kell tisztában lennie, ha igazán jól szeretne kinézni.

Azt már nagyon sokszor elmondtuk, hogy a tökéletes ruhatár alapköve a gondosan megválasztott, kényelmes fehérnemű. Mivel azt is tudjuk, hogy egy előnyös fazonú melltartó milyen sokat módosíthat az összképen, ezért egyáltalán nem mindegy most sem, hogy a nyári lenge ruhadarabok alá milyen fehérneműt veszünk fel. Jöjjön a fehérnemű nyári kisokos!

Nyáron gyakoribbak a vékonyabb anyagokból készült, átlátszóbb ruhák. Többet hordunk nyitott hátú, ejtett vagy váll nélküli felsőket. Nincs olyan nő, akinek ne lenne egy-két spagettipántos pólója vagy ruhája, de sokan szeretik a horgolt vagy csipke felsőket is. Kell még igazodnunk a mélyebb dekoltázsokhoz és azokhoz a lenge szoknyákhoz, amit fellibbenthet a szél.

De nem csak ezért kell nyárra a jól megválasztott fehérnemű!

A legfontosabb az, hogy egyáltalán nem komfortos, ha nyáron olyan fehérneműt kell viselni, ami nem „képes kezelni” a hőt. A pamut, a len és a bambusz mind remek választási lehetőségek nyáron. Ezek azért is szuperek, mert néhány fokkal csökkenthetik a testhőmérsékletet.

Az úgynevezett boyshortok ideálisak a szűkebb és rövidebb szoknyákhoz vagy ruhákhoz, mivel megfelelő lefedettséget és kitüremkedésmentes megjelenést biztosítanak a ruházat alatt, mert a combrészig leérnek. Különösen az elasztikus, kényelmes fehérneműk adnak védelmet, miközben úgy érezzük, mintha nem viselnénk semmit.

BRENDA - Bonatti női melltartó - 2019BRENDA - Bonatti női melltartó - 2019

Nyakba kötős ruhákhoz pánt nélküli vagy nyakba kötős melltartót illik viselni. De az áttetsző anyagok, és a vékonyabb világos színű ruhadarabok is különleges figyelmet követelnek. A csipkés melltartó sem a legmegfelelőbb, ha látszik a mintázata a ruha anyagán. Vegyünk inkább lézervágott testszínű fehérneműt! A lézervágott termékeknek nincs varrása, így az, de még a bugyi körvonala sem látszódik át a ruhán. Ráadásul az ilyen fehérnemű szélei tökéletesen illeszkednek a testhez, nem súrlódnak és nem dörzsölnek.

A mellbimbóvillantás elkerülése érdekében az áttetsző felsőrészek alá mindenképpen egyszerű, szivacsos fehérneműt válasszunk! A V kivágású felsők nyáron mindig többször kerülnek elő, ezért jól meg kell fontolni milyen melltartót választunk hozzá.

Bonatti fehérnemű női melltartó BELITABonatti fehérnemű női melltartó BELITAATINA J-19 - Bonatti női melltartó - 2019beige push up melltartó - Emma

Elsősorban a mélyen dekoltált melltartót javasoljuk, de mivel van rá esély,  hogy ki fog látszani, így izgalmassá tehető egy szép szatén vagy csipkésebb verzió viselése is! A melegre való tekintettel egyébként is hasznosak lehetnek a lengébb csipkés darabok, amelyek a megfelelő helyen a szellőzést, de a pamutbetétekkel az egészséget is szolgálják.

MIRANDA J-19 - Bonatti női brazil alsó - 2019 GALATEA J-19 - Bonatti női brazil alsó - 2019 CLARA J-19 - Bonatti női alsó - 2019  

A jó fehérnemű nyári ruhákhoz nagyon fontos, mert akár sok időt, akár keveset töltesz a ruha kiválasztásával jó, ha tudod, a legszebb ruhát is hazavághatja a nem megfelelő fehérnemű.

Oszd meg ezt a bejegyzést!