Engedj a rózsaszín fehérneműk csábításának!

Engedj a rózsaszín fehérneműk csábításának!

Engedj a rózsaszín fehérneműk csábításának!

Idén ősszel sem hagyunk rózsaszín fehérnemű nélkül! Ismerd meg a 2021-es őszi fehérnemű-kollekciónk egyik meghatározó színét, a rózsaszínt, vagyis pontosabban a fuksziát!

A 2021-es tavaszi Bonatti-kollekcióban már találkozhattatok pink fehérneműinkkel. Most kicsit bátrabbak voltunk a színválasztásban, így a 2021-es őszi Bonatti fehérnemű-kollekció egyik meghatározó színe a fukszia lett. Engedj idén ősszel is a rózsaszín fehérneműk csábításának! Mutatjuk, miből választhatsz!

A fuksziát nem csak színével idéztük meg őszi kollekcióban, hanem a virágmintákkal is. Ezek a melltartókon és a bugyikon is megjelennek. Melltartóból természetesen merevítős és merevítő nélküli verziót is gyártottunk. A merevítős melltartókból normál és balconette stílus is elérhető a DEMETRA és az UNA melltartók személyében.

                                     

A merevítő nélküli JULIANA melltartó – sokak örömére – szexibbre sikeredett, az alap virágmintás anyagot felül átlátszóssal szegélyeztük.

A melltartót párosíthatod a normál típusú átlátszó VELLA, a felső részen és hátul is átlátszó brazil fazonú LEXY, illetve az elől kétoldalt átlátszó PERRY bugyival is.

               

Bármelyik párosítást is válasszuk, egy biztos, a Bonatti fehérneműkre jellemző kényelemre mindig számíthatunk. Már a virágminta is nagyon elegánssá teszi ezeket a fehérneműket, de mi ezt az eleganciát még egy kis díszkővel is fokoztuk, mely minden melltartóra és bugyira is rákerült.

Annyira tetszenek ezek a rózsaszín fehérneműk, hogy alváshoz is szívesen viselnéd a fukszia színt?

Erre is lehetőséget adunk! Választhatod a MACARENA hálóinget, melynek mellrészét és a hátnál középen futó részét csipkével díszítettük. Ha inkább rövidnadrágban szeretsz aludni, válaszd a LIBERTY babydollt, mely a hálóinghez hasonlóan van díszítve, emellett a rövidnadrág oldalait is csipkével díszítettük.

                                                   

A fukszia színű termékek még ősszel is segítenek abban, hogy a tavaszi színes virágokra emlékezzünk, sőt viselésük közben akár igazi „tavasztündérnek” érezheted magad. Látogass el márkaboltjainkba vagy webshopunkba, és vásárold meg ezeket a tavaszra emlékeztető, különleges fukszia színű, nagyon kényelmes termékeket!

Oszd meg ezt a bejegyzést!