Összeillő fürdőruha a Bonatti fehérneműtől

Összeillő fürdőruha a Bonatti fehérneműtől

Összeillő fürdőruha a Bonatti fehérneműtől

Biztos minden nőnek eszébe jutott már bizonyos helyzetekben, milyen jó lenne összeöltözni a párjával.

Sőt, biztosan többen láttunk már összeöltözést megvalósító párokat. Aki még nem próbálta, nem profi ebben vagy most kezdené el, annak a legegyszerűbb, ha a strandon az összeillő fürdőruha lehetőségével kezdi az összehangolódást.

Ez persze nem azt jelenti, hogy csak ugyanolyan anyagú, szabású fürdőruhát hordhat az ember, mint a párja. Izgalmasabb is, ha nem akarjuk a teljes hasonlóságot, ha csak színekben és stílusban öltözünk össze azonosan. Így is mindenki látni fogja rajtunk az összhangot.

A legegyszerűbb a fürdőruha színét összeegyeztetni a párunkkal. Amíg a nők számára több fazonú bikini vagy egyrészes fürdőruha áll rendelkezésre, a férfiak számára egy extrém szín választása jelentheti a kihívást. Azonban az összhanghoz elég egy apró azonos elem, részlet, mintázat is a fürdőruhákon.

Mutatunk pár összeillő fürdőruha példát a Bonatti kínálatából:

A Női bikini push-up B kosaras 1-19/81 és a Férfi fürdőshort 5-19/190 színben és stílusban is tökéletesen passzolnak egymáshoz. A sötétkék-fehér, illetve fekete-fehér-piros színösszeállítások hozhatnak egy kis matróz feelinget a strandolásba. Mindkét fél számára kaphatóak több méretben.

Bonatti női bikini pushup B kosár - 81Bonatti férfi fürdőshort 190

A Női bikini 2- 19/40 elegáns fekete színben vásárolható meg a Bonatti üzleteiben és webshopjában, aminek férfi fürdőruha társa lehet a szintén fekete színű Férfi fürdőfecske 1-19/151. Természetesen az azonos színek párosítása mindig a legkönnyebb feladat, így a hölgyek számára több fekete fürdőruha is megtalálható a Bonatti fehérneműnél. A feketéhez tökéletesen passzolnak az egyszerűbb férfi fürdőruhák is, valamint azt sem szabad elfeledni, hogy az idősebb férfiak is inkább az egy színű, sötétebb darabokat kedvelik, így párjuk számára nagy lehetőséget jelent, ha a fekete fürdőruhák szabásával játszanak.

Bonatti női bikini 40Bonatti férfi fürdőfecske 151

A következő párosítás jól mutatja, hogy a tökéletesség érdekében nem kell teljesen megegyeznie a két fürdőruhának. A női bikini felső B kosaras 2-19/92 https://bonatti-fehernemu.hu/shop/2019-nyari-kollekcio/noi-bikinifelso-b-kosaras-2-19-92/ és a férfi fürdősort 20-19/205. Jól látható, hogy mindkét nemnél az alapszín a türkiz, így elmondható, hogy ez a párosítás is megkaphatja az összeillő fürdőruha címet.

Bonatti női bikini 92Bonatti férfi fürdőshort 205

A piros színt kedvelő párok számára is van a Bonattinál összeillő fürdőruha. A női bandeau bikini 3-19/130 és a Férfi úszóboxer 1-19 /154 akár a szerelmet és szenvedélyt is szimbolizálhatja.

Bonatti női bandeau bikini 130Bonatti férfi úszó boxer 154 

Szerintünk nem ciki, ha a párok összeöltöznek. Egy jól és gondosan választott összeillő fürdőruha vagy az ehhez tartozó kiegészítők nagyon fel tudják dobni a nyaralást.

Oszd meg ezt a bejegyzést!