Milyen fehérnemű a tuti befutó Valentin-nap alkalmából?

Milyen fehérnemű a tuti befutó Valentin-nap alkalmából?

Milyen fehérnemű a tuti befutó Valentin-nap alkalmából?

Három, megjelenésében is igazi hölgyet kérdeztünk meg a Dunakeszi Auchan Korzón lévő boltunkban a Valentin-napról.

Milyen fehérnemű a tuti befutó Valentin-nap alkalmából?

Meg arról is, milyen fehérneműnek örülnének a legjobban, ha bármit választhatnának a Bonatti fehérnemű márkaboltjából vagy a webshop kínálatából.

Klára negyvenes üzletasszony, tudatosan jött be a Bonatti márkaboltba. Saját bevallása szerint bár még csak néhány hónapja ismeri a Bonatti márkát máris törzsvásárló rajongóvá vált. Ő első ránézésre is tudatos, modern és kiforrott stílussal rendelkező hölgy. Eladóink kérdésére próba közben mosolyogva árulta el, hogy számára minden nap Valentin nap, ugyanis szerinte minden hétköznapot meg kellene ünnepelnünk, amit a párunkkal töltünk. Persze egy új fehérneműnek azért ő is mindig örül, de ilyen termékeket nem csak a párjától fogad el szívesen, hanem saját magát is gyakran megajándékozza egy-egy új darabbal. Igaza van, egyetértünk vele! :)

ESTELLE push-up melltartó B ESTELLE push-up melltartó BKlára kérdésünkre azt válaszolta, ha bármit választhatna magának a webshopból, akkor az Estelle J-18 push-up melltartóra  voksolna fekete színben, mert szerinte ez kifejezi Valentin naphoz fűződő érzéseit és határozott egyéniségét. Szerinte a fekete szín Valentin napkor is tökéletesen szexi, az pedig külön öröm, hogy ez a melltartó praktikusan elől kapcsolódik. A szép csipkeberakás a hátulján pedig megadja a fehérneműnek azt a bizonyos pluszt, amit ő elvár.

A húszas évei közepén járó Nóra szinte egész évben ezt a napot várja, mert biztos benne, hogy valami izgalmas meglepetést kap majd a párjától, akivel már öt éve vannak együtt (megtisztelve éreztük magunkat, hogy elárulta Áron, a párja tavaly megkérte a kezét). Spanyolországban ismerkedtek meg, mindketten vonzódnak a latin kultúrához, és a tüzes csipke fehérneműkhöz (bár Áron inkább csak Nórán J). Ennek megfelelően Nóra választása a Bonatti Vona NG-19 női bodyra esett. Szerinte minden nőnek szüksége van legalább egy bodyra és, amit most ő választott, abban még szalszázni is kényelmes lesz, mert nem kell egyfolytában a melltartó pántjára figyelni tánc közben, hiszen a bodyt ahelyett fogja viselni. Ha valaki egyetért Nóra gondolataival és stílusával, itt megnézheti, mit választott Valentin napra.

női pizsama LIN szürke fehérKatalin friss egyetemista, vegán, lelkes állatbarát, kedvenc háziállata a cica. Jelenleg nincs párja, de nem is bánja, hiszen most úgyis minden erejével a tanulásra fókuszál – mondja nevetve, majd hozzáteszi nem is tudja mit keres nálunk, hiszen ő igazából egy friss melltartóellenes aktivista, akit a kirakatban lévő cicás pizsama kábíthatott el annyira, hogy bejöjjön. Szerencsére boltunkban a melltartókon kívül is van bőven miből válogatni (papucs, köntös, pizsama, body, alsóneműk, hálóingek). Meg sem lepődünk, hogy Valentin napi kérdésünkre az a válasz, a Lin J-18 pamut cicás pizsama mindent visz, mert erről még Tejföl a házi kedvenc is visszaköszön.

Még nagyon sok embert kérdeztünk meg a nap folyamán a Valentin napról. A konklúziónk az, hogy ha hölgyekről van szó, nincs egységes recept. Ahány nő, annyi egyéniség és persze annyi hozzájuk illő, mintha rajtuk sem lenne Bonatti fehérnemű.

Bár sokaknál visszaköszönt az a gondolat: nem kell ahhoz Valentin nap vagy ünnep és ajándék, hogy meglepjük magunkat egy kedvező árú fehérneművel. Ráadásul a hölgyek azt mondták, ők Valentin nap nélkül is meglepik a párjukat néha valamilyen új fehérneművel.

Tehát Urak, már most jelezzük, érdemes figyelni a Bonatti akciókat és készülni a Valentin napra vagy Bálint napra (kinek hogy tetszik), mert mi egyik nemről sem feledkezünk el, kínálatunk mindenki számára tartogat meglepetéseket.

Ha pedig már Valentin-nap, akkor senki ne érje be egy bonbonnal, vagy virággal! Csomagoljon hozzá egy exkluzív fehérneműt is!

A Budán és a Dunakeszin lévő márkaboltunk is szeretettel vár mindenkit, aki pedig otthonról vásárolna, látogassa meg online webshopunkat!

Bármilyen kérdéssel lehet hozzánk fordulni bizalommal e-mailben vagy telefonon is!

Pontos elérhetőségeink a következő linken találhatók!

Kellemes Valentin napi készülődést kíván a Bonatti csapata!

valentin nap Bonatti

Share this post