Fekete csipkés fehérneműk a Bonattitól

Fekete csipkés fehérneműk a Bonattitól

Fekete csipkés fehérneműk a Bonattitól

Ha van szín, amit a divatvilág sosem hagy figyelmen kívül, akkor az a fekete!

Mindig más színről állítják azt, hogy az az új fekete, de nem véletlenül hasonlítanak minden színt a feketéhez! A fekete fehérnemű egy nő ruhatárából sem hiányozhat, hiszen a fehér szín mellett ez az, amit szinte minden ruhadarab alá felvehetünk. Most pedig a Bonatti 2021-es tavaszi kollekciójában is szexivé is válik ez a szín, hiszen megérkeztek a fekete csipkés fehérneműk!

A fekete mellett a fehérneműk másik klasszikusa a csipke, ami bárkinek önbizalmat adhat, hiszen nem csak a fehérnemű lesz tőle szexi, hanem mi magunk is! Egy ruha alatt lapuló csipkés bugyi vagy melltartó egész nap kellő magabiztosságot nyújt, amitől sokkal gördülékenyebben mennek a dolgok!

A fekete csipkés melltartók több változatban is elérhető. A kosaras melltartó tökéletes tartást és formát biztosít, amely atléták, pántos ruhák esetében ideális választás. A merevítő nélküli csipkés melltartó pedig még nőiesebb és szexibb, ha egy picit kivillan egy kivágott felső alól!

 

 

A fekete csipkés bugyik is olyan alapdarabok, amit mindenki szívesen választ, hiszen az mindig nőies és nem kell attól sem tartani, hogy kimegy a divatból, mint a túl mintás fehérneműk. A klasszikus fazonú és a tanga bugyi két külön világ, mégis mindkettő szexi a fekete csipkének köszönhetően!

A Bonatti 2021-es tavaszi kollekciójában a fekete csipkés fehérneműk egyik legszexisebb darabja pedig kétség kívül a harisnyatartó, ami egyszerűen vadító, valamint a bugyit és a melltartót is tökéletesen kiegészíti.

Share this post