Otthoni Halloween-buli a Bonattival

Otthoni Halloween-buli a Bonattival

Otthoni Halloween-buli a Bonattival

Csokit vagy csalunk! Az utóbbi években egyre nagyobb népszerűségnek örvend hazánkban is az Amerikából eredő Halloween ünnepe.

Bár nem tartozik a hagyományos magyar ünnepek közé, a Halloween lehetőséget kínál gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt, hogy jelmezbe bújjanak, kikapcsolódjanak, szórakozzanak, élvezzék szeretteik társaságát, közös élményeket szerezzenek és teletömjék magukat a kedvenc édességükkel.

A megszokott ünnepi program idén azonban módosul. Saját és szeretteink egészsége érdekében el kell halasztanunk a házról házra járást és a nagy létszámú összejöveteleket, bulikat. A szórakozásról viszont nem kell lemondanunk, a Halloween szellemisége akkor is megmarad, ha otthon csinálunk magunknak élményeket. Ehhez adunk hasznos tippeket, jelmezötleteket.

Halloween-buli egyedül

Ha egyedül töltjük a Halloweent, az remek lehetőség arra, hogy megjutalmazzuk magunkat egy kis minőségi én-idővel, és összeállítsuk egy online partyhoz a tökéletes jelmezt. Bár a személyes találkozás elmarad, mégsem kell nélkülöznünk családunk, párunk, barátaink társaságát. Tartsuk meg Meesengeren, Skype-on, Zoom-on vagy Teams-en a szokásos összejövetelt, melyek fénypontja lehet egy online jelmezverseny!

A Bonatti 2020-as őszi/téli fehérnemű-kollekciója csupa csipkés csodát kínál, melyekből remek jelmezek válhatnak. A csipkés fekete melltartók például remekül mutatnak egy mélyen dekoltált vagy átlátszó blúz, illetve ruha alatt.

CALIANA J-20 női melltartó CELINE J-20 női melltartóELENI J-20 női melltartó fekete

 

Ugyanezt a hatást érhetjük el egy bodyval is, mely egy hosszú, fekete szoknyával kiváló alap lehet például egy szexi boszorkányjelmezhez. Mivel otthon maradtunk, még fagyoskodnunk sem kell, ezért bátran választhatjuk ezeket a lenge fehérneműket.

 BADITA J-19 - Bonatti női body -2019ALIRA J-20 női body 

A Bonatti fehérneműket egy merész halloweeni sminkkel és kedvenc magas sarkú cipőnkkel kiegészítve, kétségkívül miénk lesz az idei év legjobb jelmeze.

Ha pedig csak pihenésre vágyunk, kuckózzunk be a kanapén és tartsunk egy halloweeni filmes estét. A Bonatti köntösök és otthoni ruhák nem csak bolyhosak, melegek és kényelmesek, hanem a kenguruzsebeikbe rengeteg édesség is elfér, melyeket elmajszolhatunk filmnézés közben.

NEVENA J-20 női otthoni ruházatELECTRA J-20 női köntös

Halloween-buli kettesben

Ha a párunkkal ünnepeljük a Halloweent, az nagyszerű lehetőség arra, hogy a mindennapi rohanásból kikapcsolódva csak egymással foglalkozzunk. Hangsúlyozzuk ki nőiességünket, és lepjük meg párunkat egy csábító jelmezzel!

A melltartókon és bodykon túl a Bonatti 2020-as őszi/téli kollekciójában található babydollokból csinos és ízléses szettek állíthatóak össze.

LEDA J-19 - Bonatti női baby doll - 2019

 

Mivel a Halloween a mókáról és az önkifejezésről szól, adjunk új célt a fehérneműinknek. A Bonatti hálóingek és köntösök olyan divatosak és elegánsak, hogy akár ruhaként is viselhetjük őket. Az átlátszó fekete anyag alól átsejlő csipkés fehérneműnek köszönhetően pedig garantáltan ellenállhatatlanok leszünk.

AMBER J-20 női köntös 

Halloween-buli együtt a családdal

Ha a szűk családdal vagy gyermekeinkkel, szüleinkkel vagyunk otthon Halloweenkor, rendezzünk családi napot! Ezen a napon ismét mindenki lehet gyerek, kiváló közös élmény és remek szórakozás a tökfaragás, vagy halloweeni ételek készítése. Legyen ez a nap a nevetésé és az önfeledt szórakozásé! Ennek szellemében, mivel 31-e szombat, akár maradhatunk is pizsamában egész nap! A Bonatti 2020-as őszi/téli kollekciójában mind az anyukák mind az apukák megtalálják a kedvencüket. De nem kell ragaszkodni a halloweeni témához, bármilyen pizsamánk egyenértékű egy szabadidőruhával.

AJANA J-20 női pizsamaKOSTAS J-20 férfi pizsamaEUDORA J-19 - Bonatti női pizsama - 2019

Te melyik Bonatti fehérneműt választod az idei Halloween estére?

Bárhogy töltöd is az idei Halloweent, ne feledd, hogy zajlik a Bonatti Halloweeni nyereményjátéka, mely 2020. november 4-én éjfélig tart!

Ha szeretnéd megnyerni a 3 prémium fehérneműszett egyikét, töltsd ki a kérdőívünket és iratkozz fel hírlevelünkre, mivel ez a nyereményjáték kizárólag a BONATTI ELIT KLUB tagjai számára érhető el!

Oszd meg ezt a bejegyzést!