Őszi fehérnemű akció

Őszi fehérnemű akció

Őszi fehérnemű akció

Hozzánk, akár a Dunakeszin lévő, akár a Budán lévő márkaboltunkba mindig van miért betérni!

Ma és hétvégén is segítünk felkészülni a hidegebb időre. A Bonatti fehérneművel garantáltan kényelmesen és pénztárcabarát módon vészelhető át a zord időjárás. Az őszi kollekciónk kiemelt termékeire 20% kedvezményt adunk! Most minden meleg, pihe-puha köntös, finom pamut pizsama és hálóing, merevítő nélküli pamut melltartó, pamut női és férfi alsók, trikók és pólók, valamint a férfi pizsamák is 20% kedvezménnyel vásárolhatóak meg. Az otthoni lábbelikről és meleg papucsokról sem feledkeztünk meg, hiszen e termékek esetében is jár a kedvezmény! A Bonatti őszi fehérnemű akció szuper lehetőség és ráadásul nálunk nincs szükség még kuponra sem!

Most az őszi fehérnemű akció keretén belül is lehetőség van szetteket kialakítani a kedvezményes árú termékekből.

shopping days Bonatti akcióshopping days

2019 női fehérnemű kollekció - bugyi, melltartó köntös papucsshopping days Bonatti őszi fehérnemű akcióköntös melltartóval

Lehet egyszerűbb a dolgunk, mert az anyagok, minták és színek alapot adnak arra, hogy különböző fazonú fehérneműket válogassunk össze úgy, hogy a fehérnemű-szettet ne csak a melltartó és a bugyi alkossa.

Végül meg kell említenünk azt is, hogy a 2019-es őszi fehérnemű akció során sem feledkeztünk meg a férfiakról. Ők is találnak maguknak valamit és válogathatnak a kedvezményes pizsamák, boxerek, köntösök, trikók vagy papucsok között. A mintha rajtam sem lenne Bonatti érzés mindenki számára garantált. Éljen a kedvezményes lehetőséggel!

Oszd meg ezt a bejegyzést!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.


All search results
VÁSÁRLÁSI KUPON

VÁSÁRLÁSI KUPON

1000 Ft azonnali kedvezmény minimum 8000 Ft feletti vásárlás esetén. Add meg az adataidat, hogy megküldhessük neked a kuponkódodat! A kupon a webshopban történő vásárlásnál érvényes egyszeri alkalommal nem akciós termékekre.

Sikeresen fogadtuk érdeklődését.