Anyák napja

Anyák napja

Még alig értek véget a húsvéti ünnepek, máris itt egy újabb lehetőség és alkalom az ajándékozásra: Anyák napja.

Mivel az Anyák napja mozgó ünnep, így május első vasárnapja minden évben más-más napra esik. Így idén az az érdekesség is előállt, hogy május első vasárnapja egyben a Munka ünnepe is. Az anyák tiszteletére már az ókori görögök is rendeztek tavaszi ünnepet, ilyenkor Rheával, az istenek anyjával együtt ünnepelték az édesanyákat is. Európában az 1920-as években a virágkereskedők szervezetei javasolták az anyák napja átvételét. Magyarországon az ünnep ötletét dr. Petri Pálné, vöröskeresztes aktivista javasolta az amerikai ünneplés mintájára.

Ez az egyik olyan ünnepünk, amely talán mindenki szívét meghatja, nincs sem vallási, sem politikai üzenete, mindenki kritika nélkül elfogadja és arra törekszünk, hogy a szeretetünket, tiszteletünket méltóképpen kifejezhessük. Ez a meghitt és belsőséges ünnep a kedves szavak, a kiemelt figyelem mellett talán csak egy csokor virágot vagy valami apróságot igényel. Az a szép benne, hogy szívből jön és a feltétel nélküli szeretet jellemzi. Ráadásul mindennel együtt a nőket is ünnepli.

Azt, hogy mit ajándékozol, hogyan ünnepelsz nem szabhatja meg neked senki. Ha viszont többet akarsz adni a virágnál vagy olyan ajándékot szeretnél, amely hasznos és kifejezi a gondoskodást is, akkor a Bonatti fehérnemű 2022-es tavaszi vagy korábbi fehérnemű-kollekcióinak fehérneműi biztosan jó választást jelentenek. Természetesen ilyenkor elsősorban a pizsamák, hálóingek, köntösök, trikók és papucsok kerülnek előtérbe. A választás csupán csak életkortól és ízléstől függ, mert a láthatatlan vagy mindenhol jelenlévő Bonatti-kényelem egyszerűen adott bármilyen terméket is válasszunk.

Fiatalabb édesanyáknak kényelmes pizsamákat javaslunk:

Bonatti fehérnemű - KRUNA P-22 - női pizsama Bonatti fehérnemű - AMILA P-22 - női pizsama Bonatti fehérnemű - ADDISON P-22 - női pizsama

 

De a hálóinget kedvelők sem maradnak idén kényelmes alvóruha nélkül:

Bonatti fehérnamű - ROBERTINA P-22 - hálóing - tavaszi kollekció 2022 Bonatti fehérnamű - SUNNY P-22 - hálóing - tavaszi kollekció 2022 Bonatti fehérnamű - ALICE P-22 - hálóing - tavaszi kollekció 2022  

 

Azok, akik úgy gondolják, hogy a köntös mindig hasznos az idősebb korosztály számára biztosan találnak megfelelőt a márkaboltjainkban vagy a webshopunkban:

Bonatti fehérnamű - ELIA P-22 - női köntös - tavaszi kollekció 2022Bonatti fehérnemű - LEJNA P-22 - női köntös - tavaszi kollekció 2022

A végére hagytuk az elmaradhatatlan női papucsokat és házi cipőket, csizmákat, melyek az egészségmegőrzésben is segítenek. Nagyszerű ajándékot pedig az outletben is lehet találni.

Share this post