Indul az augusztusi fehérnemű akció a Bonattinál

Indul az augusztusi fehérnemű akció a Bonatti fehérneműnél

Indul az augusztusi fehérnemű akció a Bonattinál

Ha igazán minőségi termékeket szeretne valaki venni kedvező áron, akkor eljött az idő. A Bonatti nyár végi fehérnemű akció – csak a webshopban érhető el – első hullámában még a nyarat idézi.

A narancssárga színről ugyanis sok embernek a napfény, a naplemente és a nyár jut az eszébe. Ráadásul a narancs elűzi a fáradtságot, a pesszimizmust és a depressziót. Az öröm és lelkesedés színe, ösztönző, érzelemserkentő hatással bír és a jókedvért felelős, az erotikus kisugárzásról nem is beszélve.

Melegséget, fényt, szeretet sugároz, a nyitottság, az életkedv, az önbizalom és a fiatalság érzése árad belőle. A narancssárga szín növeli az agyban az oxigén mennyiségét, élénkít és szellemi aktivitásra, kreativitásra sarkall. De még a reggeli felkelést is segíti.

 

Minden narancssárga fehérneműt 30% kedvezménnyel lehet megvásárolni.

Mivel a narancssárgát néhány éve kikiáltották a „kis fekete” utódjának népszerűsége rövid idő alatt megugrott. Ma már nem csak a bloggerek és a divatházak építik be repertoárjukba ezt a vidám árnyalatot, hanem nők sokasága. Ilyenkor pedig szükséges lehet egy-egy színben harmonizáló színazonos fehérnemű is. Mi most ebben segítünk a webshopunk akciójával!

      

  

Azokra is gondoltunk, akik nem szeretik a narancssárga színt!

A narancssárga meleg, élénk színe nyáron még több energiát sugároz magából, de ha valaki a nyár végét nem narancsban és inkább lustálkodással töltené, akkor itt a remek alkalom, hogy a webshop akció keretén belül kedvező áron tudjon beszerezni selyem hálóinget vagy baby dollt.

Kiemelt akciónkat már a weboldalunk főoldaláról vagy webshopunkban is meg lehet könnyen találni a készlet erejéig.

készült az Annabella, hátul szexi csipkével, különlegesen megoldott hálóing   

Share this post