A 2019-ben várható őszi divatszínek

A 2019-ben várható őszi divatszínek

A 2019-ben várható őszi divatszínek

Őszi divatszínek? Fontos kérdés. A fehérnemű-divat világába általában csak be-beesik egy-egy előre jelzett szín az általánosan vett trendekből.

Így kíváncsian várjuk, hogy a 2019-es őszi kollekciókban melyik lesz az a szín, amely igazodik az előrejelzésekhez. Melyik lesz az a szín, ami valóban elterjed?

2019 őszén a divatjósok szerint a színek szerencsére az évszakot is tükrözni fogják. Így a levelek változásának színei, a természet színei teljes pompájukban divatosak lesznek. A vörös, a tök, a sáfrány, a sötétzöld és a barna szín is trendi lesz. Idén ezeknek a színeknek a luxusabb és élénkebb formái is több szerepet kapnak, mint az elmúlt időszakokban. Ha luxus, akkor nem egyszerűen vörös, hanem sötét rubin, nem a fák zöldje, hanem a fenyők és a moha zöldje. Nem egyszerűen tök és napraforgó, hanem láng és arany az őszi divatszínek. (Az ékszerek esetében is az a tendencia, hogy több arany van, mint ezüst.)

A mi tippünk egy színes nadrág, amely szórakoztató és egyszerű módja annak, hogy az őszi trend színeit beépítsük a ruhatárunkba.

Ezek monokróm módon is viselhetők, de menő lesz mély és élénk színárnyalataikkal párosítani.A dohánybarna és a kávébarna meleg színei, színárnyalatai és a hozzá passzoló, khakibe áthajló színek az idei év visszafogott nyertesei. Nagyon jól kombinálható a világosabb ruhadarabokkal és a vajsárgával, ami szintén divat.

Ami szokatlan a 2019-es őszi színtrendben, hogy a klasszikus őszi árnyalatokba rengeteg pasztell szín is belekeveredik. Piruló rózsaszín, francia vanília, halvány őszibarack és még az orgona, levendula is. Ezek monokróm módon is viselhetők, de menő lesz mély és élénk színárnyalataikkal párosítani. A lila árnyalat, amely egykor a hatalom és gazdagság szinonimája volt, most hivatalosan is az új szezon egyik uralkodó színe.

Az állatbőr utánzatok (leopárdnyomat, kígyóbőr) idén ősszel is tartani fogja magát.

A zebra minta is népszerű lesz, ám a vastag fekete-fehér változat helyett, ebben a szezonban, a sokkal természetesebb, barna és elefántcsontos árnyalat lesz a nyerő. Sőt egyesek azt mondják, hogy nem kell félni és lehet keverni a kígyóbőr, a virág és leopárd mintákat is egymással. (Húúúha!)

De nemcsak a virág, hanem a kockás is trend lesz ebben a szezonban. Viszont a virágok nagyok. Szó szerint nagyok, hiszen nagy méretű virágok lesznek sötét és gazdag színű alapon. Modern sziluettekkel és más mintákkal, szövetekkel, például a bőrrel keverve, ami időszerűnek tűnik, és nagyon modernnek érződik punk hangulatával.

Akiknek pedig ilyen megengedő divattrendek mellett még több biztonság kell az őszi divatszínek tekintetében, azoknak ott a divatos bézs és szürke.

A lila árnyalat, amely egykor a hatalom és gazdagság szinonimája volt, most hivatalosan is az új szezon egyik uralkodó színe. Ami szokatlan a 2019-es őszi színtrendben, hogy a klasszikus őszi árnyalatokba rengeteg pasztell szín is belekeveredik. Piruló rózsaszín, francia vanília, halvány őszibarack és még az orgona, levendula is.

Fotók: Pinterest

Share this post