A csipke a mindened?

A csipke a mindened?

A csipke a mindened?

Akkor azt is mondhatnánk, hogy azonnal el kell látogatnod az egyik Bonatti márkaboltba, hogy megismerd a választékot.

A csipke fehérnemű mindig jó választás a szépség kiemeléséhez. Már csak azért is, mert egy szép és finom csipke általában az időtlen divat kedvence, aminek egyetlen darabját sem lehet megunni. Ezek azok a fehérneműk, amelyekkel rögtön szerelembe lehet esni. Már akkor is, amikor a tükörbe nézel.

A csipke lehetővé teszi, hogy egy nő igazán nőiesnek és magabiztosnak érezze egész lényét, akár a hétköznapokon is.

Finom, egyszerű ruhadarabokról van szó, amelyek magukba sűrítik a nőies vonásokat például egy ízléses, de cukormázas pasztellszínben. Így, ha a feltűnően kihívó darabok helyett valami különlegeset, romantikusat szeretnénk, akkor bátran választhatjuk a csipkés fehérneműt.

A csipke lehetővé teszi, hogy egy nő igazán nőiesnek és magabiztosnak érezze egész lényét, akár a hétköznapokon is.

Kis mellűeknek például kifejezetten azt ajánlják a stylistok, hogy szivacsos vagy merevítős csipke melltartót válasszanak. Ezek jól tartanak, illeszkednek a test vonalához és szép formát adnak. Ha viszont érzéki romantikára vágysz, nem kell mást tenni, mint felkapni egy könnyű, libbenő anyagú diszkrét csipkével ellátott kombinét vagy baby dollt. A csipkével kombinált, szatén hálóingek határozottan vágykeltő hatással bírnak. Kevés férfi képes ellenállni nekik!

A csipke a Bonatti szinte minden kollekcióban hangsúlyos szerepet kap akár önállóan, akár kiegészítő elemként. A Bonatti selyemszatén hálóingeken éppen annyi csipke van, amely nem okoz szúrós érzetet.

GABI J-19 - Bonatti női melltartó - 2019NURIA J-19 - Bonatti női melltartó - 2019

 

Maura P-19 női tangaSILVANA P-19 női alsó feher-1

A Bonatti márkaboltjaiban és webshopjában minden megvan, ami kellhet: gyönyörű színek, szexi csipkés és többféle fazon.

ADISA J-19 - női body csipkés szett - 2019Fehér csipkésA Zoya P-19 babydoll egy kifinomult, a mell részén csipkével ellátott babydoll.

Oszd meg ezt a bejegyzést!