Légy magabiztos, éld át a "mintha rajtam se lenne" érzést a kényelmes és puha Bonatti Fehérneműkkel!

Merevítő nélküli melltartó

A merevítő nélküli melltartó alján nincs merevítő. Ezért tökéletes formát mutat bármilyen top alatt.

Merevítő nélküli melltartó

Mai világunkban, a divat hatására valamiért szabályszerűvé vált, hogy a női kebleknek néha természetellenes magasságban, mozgás nélkül kell tündökölniük.

 

A merevítő nélküli melltartó alján nincs merevítő. Ezért tökéletes formát mutat bármilyen top alatt.Erre talán a legjobb megoldás a push-up, a merevítőkkel ellátott vagy a balconette típusú melltartó. Ugyanis sokak szerint ezek tudják az elvárt formákat kialakítani. A másik nem túl egyszerű elvárás, hogy nem látszódhat ki a melltartó a ruha alól. A nyitott vállú felsőkhöz ilyenkor jönnek a pánt nélküli melltartók, amelyek a megfelelő tartás érdekében sokszor szorosabb merevítőket igényelnek. Helytelen megválasztásukkor akár fájdalommal is járnak.

Ebből adódóan a merevítős melltartókkal járó problémákat szinte mindig ugyanaz okozza: a nem a megfelelő méretet, fazont és darabot viseli a legtöbb nő.

Akik valamilyen okból mégsem szeretik a merevítővel ellátott melltartókat, mert a bőrük nem bírja elviselni a tartó jelenlétét, vagy elégedettek  domborulataikkal, azoknak ajánljuk a merevítő nélküli melltartókat. Amiben napközben is kényelmesen érezhetik magukat.

Az elnevezés arra utal, hogy a melltartó alján nincs merevítő. Ezért tökéletes formát mutat bármilyen top alatt. A szakértők szerint az összes mellformánál jól használható E kosárméret alatt. A megfelelő anyagból és a megfelelő szabással készült melltartóval ugyanolyan profi tartás és formálás érhető el, mint a merevítős vagy push-up modellekkel. Végül is a megjelenés miatt sem mellékes, hogy milyen típusú melltartóval gazdagítja az életét egy nő. De fontos megjegyezni, hogy a szexi elegancia és a kényelem nem egymást kizáró tényezők!

Erre a legnagyobb bizonyítékok a Bonatti merevítő nélküli melltartói, amik megtalálhatóak a mindkét Bonatti fehérnemű márkaboltban és a webshopban is. Ugyanis ezek a melltartók nem csak az unalomig ismert háromszög alakúak lehetnek és nem is csak pamut anyagból készülhetnek. Ma már több csábító darabot is beszerezhetünk, ezekből a melltartó-fajtákból. Például a Tonia melltartó egy selyem és csipke anyagból készült csábító, merevítő nélküli melltartó, ami szakít a fejükben élő tipikus merevítő nélküli melltartó képével. Az Evangelina melltartó igaz, hogy pamut, de a rajta lévő csipkének köszönhetően ugyancsak nőies.

Bonatti hagyományos melltartó - TONIA rózsaszín B Bonatti hagyományos melltartó - EVANGELINA szürke B

Ajánljuk még az Eleonora merevítő nélküli, tiszta pamut melltartókat vagy a Fortuna csipkés melltartót, amelyek nemcsak a nőiességet hanem a melleket is kiemelik.

Eleonora merevítő nélküli melltartó, tiszta pamut a Fortuna merevítő nélküli csipkés melltartót, amelyek nemcsak a nőiességet hanem a melleket is kiemelik.

Oszd meg ezt a bejegyzést!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük