A köntös ősszel ismét előtérbe kerül

A köntös ősszel ismét előtérbe kerül

A köntös ősszel ismét előtérbe kerül

A divatguruk szerint a megfelelő köntös az otthoni viselet során megteremti a luxusérzetet, amit egy ötcsillagos szállodában éreznénk.

Ez még akkor is így van, ha csak ráérős és relaxálós fürdőről van szó, de akkor is, ha egy reggeli kapkodós rutinfeladatról. Tény, hogy a tökéletes köntös vagy fürdőköpeny elengedhetetlen otthon is. Nem kell ahhoz kórház, uszoda vagy szálloda, hogy igényünk támadjon egy igazán szép és kényelmes köntösre. A választás is egyszerű, hiszen többnyire hosszuk, anyaguk határozza meg mindennapi funkciójukat. Ráadásul egy magas minőségű, jó anyagokból készült Bonatti köntös évekig tökéletes állapotban marad és sokáig használható. A köntös ősszel pedig fontos ruhadarabbá válhat.

Egy köntös anyaga lehet szatén, elasztán, frottír, pamut vagy viszkóz, poliészter, gyapjú, mikroszálas pamut vagy selyem. Mindezek után gondoljunk az évszakra is, mert a gyapjú, a vastag poliészter vagy a mikroszálas köntös alkalmasabb hideg időjárás esetén, míg a szatén, az elasztán, a könnyű pamut vagy viszkóz anyagok megfelelőbbek meleg évszakokhoz. A köntös jó szolgálatot tesz például akkor, ha a pizsama és a házi ruhák fölé egy extra réteg kell, ami melegséget ad. Ha erre van szükség, akkor a vastagabb plüss köntös, vagy a bársonyszerű köntös az ideális. A pihenésre, vagy házikabátnak szánt köntösök anyaga gyakran selyem és szatén, de a vékony anyagú viszkóz is tökéletes a célra. Bár a köntös ősszel is fontos, akkor előnyös, ha hom office-ba kényszerültünk.

A szexi női köntösök forróvá tehetnek egy éjszakát is, mert remek kiegészítői a fehérneműknek és kiválóan emelik ki a hölgyek alakját. A férfi köntösök jellemzően lehetnek kicsit hosszabbak, de kapható a comb közepéig érő rövid változat is. A női köntösök ehhez képest jóval több hosszúsággal is készülhetnek. Így a hossz megválasztásnál megint csak azt kell végiggondolni, mire fogjuk használni és hol?

A Bonatti különböző évszakban jelentkező kollekciói mindig új és újabb köntösöket tartogatnak a vásárlók számára, így a 2020 őszi/téli kollekció is tartogat majd újdonságokat. Érdemes ellátogatni a márkaboltokba akár már a héten!

2020-as köntös kollekció >>

Share this post