Elegancia és kényelem igazi nőknek

Black Iris - Elegancia és kényelem igazi nőknek

Elegancia és kényelem igazi nőknek

Nem lehet elégszer felhívni a figyelmet rá, hogy a 2020-as tavaszi Bonatti fehérnemű-kollekció csodálatosan szép fehérneműszettek összeállítására ad lehetőséget.

Az egyénileg összeválogatott szett lehet virágmintás, aprómintás, színes, csajos, vidám és bohókás. De mindezek mellett előtérbe kerülhet a klasszikus elegancia és a letisztult femme fatale stílus. Főleg azoknak tudunk jó hírrel szolgálni, akik a sötétebb kéket, illetve a kék-fehér színpárosítást kedvelik.

Ezek a 2020-as Black Iris szetthez tartozó Bonatti fehérneműk tökéletesen lefedik az elegancia fogalmát. A NORITA P-20 női hálóing finom,lágy esésű 100% szatén anyagú, csak úgy, mint az ALMERIA P-20 női köntös és a LULITA P-20 női babydoll. A hálóing egyszínkék spagettipántos fazon, a köntös és a babydoll a kék és a fehér szín minimalista játéka. A köntöst egy vékony fehér csík teszi elegánssá. A babydoll felső része fehér, amit egy vékony kék szegélycsík, a kék alsó részt pedig egy vékony fehér csík teszi különlegessé.

A szetthez tartozó három melltartó és három női alsó bárhogyan kombinálható egymással.

Tehetjük ezt azért, vagy annak ellenére, hogy 3-3 különböző fazonról van szó. Különlegességük, hogy mindegyik fehérnemű csipkével díszített. Végül a szetthez tartozik egy puha, kényelmes papucs (LEA P-20 női papucs), ami 36, 37, 38, 39, 40 és 41-es méretekben is vásárolható. A fehérneműk S, M, L és XL méretekben érhetők el. 

Néhány színpszichológiai tanulmányban az olvasható, hogy a kék az intelligenciát, magabiztosságot és a szabadságot jelképezi. A most bemutatott Bonatti fehérneműkben garantáltan így fogja majd magát mindenki érezni. Bármely modellre essen a választása, mindegyik hihetetlenül kényelmes viseletet jelent, a már ismert mintha rajtunk sem lenne érzéssel. Válasszon a Black Iris szett modelljei közül és érezze magát igazán elegáns nőnek!

Ha bármilyen kérdése lenne, keressen minket telefonon a (30) 919 6743-es számon, vagy írjon e-mailt a info@bonatti.hu-ra. Küldetésünkhöz híven azon leszünk, hogy megkapjon minden segítséget, illetve hogy kérdésére a lehető leghamarabb választ adjunk, és minél előbb megélje Ön is a „mintha rajtam sem lenne” érzést!

Elegancia és kényelem igazi nőknek

Oszd meg ezt a bejegyzést!