Bikini úszáshoz? A Bonatti fehérnemű tudja a megoldást!

Bikini úszáshoz? A Bonatti fehérnemű tudja a megoldást!

Bikini úszáshoz? A Bonatti fehérnemű tudja a megoldást!

Ha úszásról van szó, akkor sokan általában úgy hiszik, hogy kizárólag csak egyrészes fürdőruha jöhet szóba, azonban ez már a múlté!

A 2021-es Bonatti fürdőruha-kollekcióban nagy a választék az olyan fazonú bikinik között is, amelyek megfelelő komfortot biztosítanak. Ahhoz, hogy bikiniben lehessen úszni! Nagyon fontos, hogy kerüljük a fel vállas felsőket vagy a megkötős alsókat, hiszen ezek könnyebben elmozdulhatnak vagy kioldódhatnak. Például az egyik tökéletes bikini úszáshoz a 21/51 elnevezésű bikinifelső, funkcionalitását tekintve olyan, mint egy sportmelltartó, így egy igazán praktikus és jó választás. Széles méretválasztékunk van belőle, az M-től egészen az XL-ig. Így a hölgyek többsége rátalálhat a mozgás szabadságára, amelyet ez a termék biztosít. Anyagösszetétele miatt (85% poliészter, 15% elasztán) nagyon kényelmes hordani. Továbbá árnyalata pedig igazán vidám és jól mutat, köszönhetően a mintákat formázó, színkavalkádnak. Ráadásul a hozzá illő 21/51-es bikinialsóval egy tökéletes, úszáshoz is alkalmas szettet alkot. Így nem lehetetlen, hogy egyszerre valósuljon meg a komfort érzete és a csinosság, ha úszni támad kedvünk.

                                                                             2021 Bonatti női strandkollekció - bikinifelső - 21/51        

A Bonatti fehérnemű 2021-es fürdőruha-kollekció hatalmas választéka miatt nem csak egyféle stílusban találhatjuk meg a számunkra ideális kétrészes fürdőruhát úszáshoz!

A 21/23 bikinifelső kialakításának köszönhetően ideális, mert a spagetti pántok jól megerősítettek és a háti részen kereszteződnek, így nincs esély rá, hogy elszakadnak. Ha nem bízunk a megkötős alsóban, akkor szabadon választhatunk hozzá egy mintázatában azonos, de mégis bombabiztos darabot, mint a 21/25 bikinialsó.

                                                                                        2021 Bonatti női strandkollekció - bandeau bikini felső - 21/23  

Azért tehetjük ezt meg, mert a bikinfelsőink és -alsóink külön szerezhetőek be. Éppen ezért az összeállítás, a termékpárosítás és a kiválasztás szabadsága mindenkinek a saját kezében van. Így fürdőruha-kollekciónk kétrészes darabjait igazíthatjuk céljainkhoz, nyári terveinkhez és ízlésünkhöz is. Akár olyan variációban is, hogy egy felsőt és két más fazonú alsót vagy egy alsót és két különböző fazonú felsőt vásárolunk. Az eredménye pedig a tökéletes bikini úszáshoz!

Ahogy korábban már említettük, a sportmelltartó jellegű bikinifelsők mellé választhatunk egy mindig divatos, fekete színárnyalatban elérhető 21/128 bikinifelsőt. De választhatunk francia stílusú vagy forró nadrág fazonú bikini alsókat is. Ha egyedi összeállítást szeretnénk a forró, nyári napokra, akkor a 21/105 zöld árnyalatú bikinifelsőt összepárosíthatjuk például a 21/95 és a 21/58 bikinialsókkal is, hiszen a fazonjuk megfelelő az úszáshoz, ugyanakkor árnyalatuk és mintázatuk illik a bikinifelső zöld színéhez.

                                                                                  

A 2021-es Bonatti fürdőruha-kollekció segítségével mindenki ki tudja választani a legtökéletesebb összeállítást a nyárra! Tekintse meg az egész női kollekciót, hogy garantáltan ne hagyjon ki egy variációt sem!

Oszd meg ezt a bejegyzést!