Többet szeretnél tudni a Bonattiról? Ismerd meg jobban Dauner Katalint!

Többet szeretnél tudni a Bonattiról? Ismerd meg jobban Dauner Katalint!

Többet szeretnél tudni a Bonattiról? Ismerd meg jobban Dauner Katalint!

A Bonatti lassan olyan lesz mint egy nagy család. Főleg most, hogy elindult az Elit Klub programunk!

A nagy család ismérve az, hogy sok mindent tudunk a másikról. Az Üzlet online magazinban megjelent egy cikk, amelyből Te is sok érdekes dolgot tudhatsz meg a Bonatti márkaboltokról, az indulásról és Katiról, aki mindennek a kitalálója, lelke és mozgatórugója. Dauner Katalin is személyesen tapasztalta meg milyen az, amikor valaki topmenedzserből háromgyermekes anyuka lesz, majd a nulláról indulva vállalkozóvá válik. A Dream Shopping Kft. tulajdonosa 2020-ban a harmadik magyarországi Bonatti fehérnemű márkaboltot nyitotta meg a közelmúltban a budaörsi Auchan Korzón.

Ha elolvasod Katival készült interjút, akkor szinte mindent megtudsz a Bonattiról. Például azt is, hogy sok évvel ezelőtt senki nem gondolta volna, hogy Katalin a mintha rajtad sem lenne érzés és a kényelmes fehérneműk nagykövete lesz.

Vagy, hogy a brand, amit teljesen fel tud vállalni egy olyan márka lesz, amit nem csak saját maga, hanem az egész családja is kipróbál. De nem csakhogy kipróbál, hanem az anyagokat leteszteli, mosás után is megvizsgálja. Azért, hogy később saját tapasztalat alapján bátran ajánlhassák mindenkinek. Mert, aki ezeket a termékeket kipróbálja, az örömét leli a Bonatti fehérneműk viselésében. Így a márka egész nap jó érzést biztosít a hölgyeknek a puha érintésű, kényelmes Bonatti fehérneműkkel.

A Dauner Katival készült interjút ide kattintva olvashatod el!

Oszd meg ezt a bejegyzést!