Holnap Bonatti nőnap!

Holnap Bonatti nőnap!

Holnap Bonatti nőnap!

Holnap Bonatti nőnap! Ne bízd a véletlenre az ajándékozást! Biztosítsd be magad egy Bonatti meglepetéssel, hiszen még tartanak az akcióink!

Bár mindig sok érdekes, kényelmes és kedvező árú fehérneművel várjuk vásárlóinkat tudjuk, hogy néha nehéz a választás. Nem az a nehéz mit vegyünk meg. Inkább az, hogy abból a sok fehérneműből, ami tetszik mit ne vigyünk haza. A Bonatti az okos és tudatos vásárlást támogatja, ezért a mostani időszakra és a nőnap méltó megünneplésére ajánlunk néhány fehérneműt.

Kezdjük a praktikummal! Az időjárás elég szeszélyes még, fontos a réteges öltözködés, aminek egyik legbiztosabb eleme a női trikó. A Bonatti márkaboltok választékában megtalálható az elegáns, a vicces és bolondos, az alapszínű fehér, a csipkés, a spagettipántos és a sportosabb változat is.

APOLINA - Bonatti női atléta trikó - 2019INDY J-19 - Bonatti női atléta trikó - 2019INDY J-19 - női atléta trikó - 2019MARETA J-19 - Bonatti női atléta trikó - 2019APOLINA - Bonatti női atléta trikó - 2019Bonatti - karácsonyi női trikó - Florentina-NG20

Melltartókból olyan sok van, hogy szinte mindenki megtalálja a számára megfelelő fazont és stílust. Támogatjuk a kényelmet vagy segítünk megemelni a kebleket. Színeset, mintásat, vidámat és bohókásat is tartunk, mert azt gondoljuk, hogy a hétköznapok hangulatát alapvetően tudjuk egy melltartóval befolyásolni. Természetesen a klasszikus és alapszínek biztosítása elengedhetetlen a kínálatból. Mindig van ajánlatunk a különleges alkalmakra azért, hogy bárki hódítóvá és szexivé válhasson.

onatti női melltartó - Eleonora - NG20LIA J-19 - Bonatti női melltartó - 2019FANIA J-19 - Bonatti női melltartó - 2019CRUZ J-19 - Bonatti női melltartó - 2019Az Eliza D kosaras melltartó egy igazi alapdarab a D kosár mérettel rendelkező nők életében.DELFINA J-19 - Bonatti női melltartó - 2019

Persze nem hiányozhat egy igazi nő kelléktárából a hálóing és a köntös sem, de az egyik legfontosabb kényelmi termék a papucs.

BRUNA J-19-női papucs-2019RIVIERA J-19 - Bonatti női papucs - 2019DELTA J-19 - női papucs - 2019MILA J-19 - Bonatti női papucs fekete - 2019

 

A legfontosabbat a végére hagytuk. Holnap a Dunakeszi Auchan Korzón lévő márkaboltunk nyitva van, tehát minden hölgyet kétszer olyan nagy szeretettel várunk.

 

Share this post