Valentin nap a Bonatti fehérneműnél

Valentin nap a Bonatti fehérneműnél

Valentin nap a Bonatti fehérneműnél

A szerelmesek napjának eredetére több elmélet is van. Egyesek Szent Bálint történetéhez kapcsolják a szokást, hogy a szerelmesek ezen a napon üzenetet küldenek egymásnak és ajándékoznak.

Megérinted… talán csak éppen hogy. Talán a bőrötök nem is ér egymáshoz, csak a karokon lévő pici szőrszálak simogatják egymást. Mégis érzitek. Mégis csodálatos érzés, nyugalom, bizalom, szeretet árad rajtuk keresztül egymás felé. Hihetetlen erő van benne, hihetetlen érzések szabadulnak fel ebben az aprócska érintésben. És megnyugszol. Ebben a pillanatban megáll körülötted minden. Nem beszéltétek meg az érintést, mégis, mindketten tudjátok, hogy kell. Érzitek, nem tehettek mást. Muszáj, mert érezni kell a másikat. Így is. Mert lélekben egyek vagytok. És a test követi a lelket. (Csitáry-Hock Tamás)

Egy biztos a szerelmesek számára ez a nap nem feltétlen ér véget egy romantikus vacsorával. Így, akiknek határozott tervei vannak az estére vonatkozóan és valami igazán különlegessel szeretne előrukkolni, annak azt javasoljuk, válasszon egy különleges fehérneműt a csábításhoz. Még idejében! Miért? Mert idén akár egy egész hétvégén át ünnepelhetjük a Valentin-napot, hiszen február 14. idén péntekre esik. Előttünk egy egész romantikus wellness hétvége lehetősége, töltsük szerelmesen!

Akinek szerencséje van és ajándékba kapja a Bonatti fehérneműt, az megismerheti a mintha rajtunk sem lenn érzést. De nem kell ahhoz Valentin nap vagy ünnep és ajándék, hogy meglepjük magunkat egy kedvező árú csábító fehérneművel. Olyannal, ami ráadásul kényelmes is.

Ünnepi akciós kollekciónk csábító, csipkés darabokat is tartalmaz, amik nem csak Valentin napon, hanem a hétköznapokban is megadják a magabiztos, komfortos kényelmet.

Bonatti - karácsonyi női melltartó - Renia-NG20Bonatti - karácsonyi női body - Talia-NG20Bonatti - karácsonyi női push-up melltartó - Nuria-NG20Bonatti - karácsonyi női babydoll - ROXY NG-20

Ha pedig valaki a kényelmet, az összhangot és a mókát kedveli annak is van meglepetésünk. Hiszen még a fehérneműt tekintve is össze lehet öltözni.

Fehérneműk Valentin napra

Uraim, ha a hölgyek azt mondják, hogy ők Valentin nap nélkül is meglepik a párjukat néha valamilyen új fehérneművel, akkor most itt a lehetőség egyenlíteni! Budán és Dunakeszin lévő márkaboltunk is szeretettel vár mindenkit, aki pedig otthonról vásárolna, látogassa meg online webshopunkat!

Share this post