A férfi trikó praktikussága

A férfi trikó praktikussága

A férfi trikó már gyerekkor óta a ruhatár állandó része. Az idő előrehaladtával azonban megváltozott a funkciója.

Amíg régebben kifejezetten ruha alatt hordták a férfiak, manapság elfogadott önálló ruhadarabként is. Természetesen nem munkahelyen hordva, hanem otthon vagy szabadidőben, de számos férfi szórakozóhelyen és utcán is felveszi.

Megkülönböztetünk egy vékonyabb pántú férfi trikót, amely vonalvezetéséből adódóan hónalj tájékon nem annyira védi az inget az átnedvesedéstől. Ugyanakkor réteges öltözködést biztosít, mégha a régebbi típusoknak a szegélye át is látszik az ingen. A másik típus, amelynek ujja a vállcsúcsnál ér véget. A harmadik fazon pedig az, amit a köznyelv pólónak nevez.  Ez felkarunk közepéig ér. A Bonatti Fehérneműk közül mindhárom említett szabásból találhatunk a választékban.

Bár nincs elfogadott etikett arra, hogy kötelező-e felvenni ezeket a ruhadarabokat, de hidegebb időszakban kifejezetten jól tud jönni plusz egy réteg. Szintén előnye lehet a viselésnek, ha valaki félt egy drágább inget, vagy pólót a dezodor által hagyott, vagy izzadtság foltoktól. Azok számára is kifejezetten előnyös a viselete, akik nem metroszexuális beállítottságúak és nem akarnak mindenáron megszabadulni a szőrszálaiktól.

A Bonatti Fehérneműnél az Alberto férfi trikó például több méretben: M, L, XL és XXL, valamint fekete, fehér, kék és szürke színben is megtalálható az üzletekben és a webshopban is. Vékony anyaga miatt szinte észre sem vesszük, hogy rajtunk van, így máris igaz az ismert szlogen, hogy olyan, mintha rajtunk sem lenne.

férfi atléta, férfi trikó - Alberto fehérférfi atléta, férfi trikó - Alberto sötétszürkeférfi atléta - Alberto világosszürkeférfi atléta - Alberto kék

Bizonyos ingek irritálhatják vagy kidörzsölhetik az érzékenyebb, allergiás férfiak felsőtestét,

amely ellen tökéletes megoldás a férfi atléta és a férfi trikó. Számos munkahelyen, rendezvényen dresscode (dresszkód) van meghatározva, ahol kötelező az elegáns megjelenés. Fehér ing alá a fehér színű atlétát vagy trikót javasoljuk, mert az eltérő színek átlátszódhatnak.

Fontos, hogy esztétikailag is stimmeljen az általunk választott ruhadarab. Ne látszódjon át, passzoljon a méret és a szín, rövid ujjú ing esetében ne legyen a póló ujja hosszabb, mint az ing. Kivétel, ha rapperek vagyunk. Ugyancsak lényeges szempont a választásnál, hogy kényelmes legyen, hiszen egész nap viseljük.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a színválasztásnál ügyeljünk rá, hogy ne látszódjon át, például az ingen az alatta viselt ruhadarab.  Azt is tudjuk a férfiaktól, hogy a V-nyakú kivágással rendelkező trikó vagy póló a legideálisabb, mivel az akkor sem látszik ki, ha a felső inggomb ki van gombolva. Semmiképpen sem szép látvány, amikor egy elegáns ing alól kilátszik egy fehér kerek pólónyak.  

A Bonatti Fehérnemű szlogenje is arra buzdít: „Légy magabiztos, éld át a „mintha rajtam se lenne” érzést a kényelmes és puha Bonatti Fehérneműkkel!” A Kostelo nevű férfi trikó jó választás lehet a cél érdekében. Termékünket több színben (fehér, fekete, szürke, kék) is forgalmazzuk, amely ideális választás lehet bármilyen ing alá.

férfi atléta - Kostelo fehérférfi atléta - Kostelo szürkeférfi atléta - Kostelo fekete

Már említettük, hogy nem csak atléta és férfi trikó vehető fel az ing alá, hanem pólót is.

Azt azonban szem előtt kell tartani, hogy a pólónak rugalmasnak és testhezállónak kell lennie, hogy észrevétlen maradjon. A Bonattinál 95% pamut és 5% elasztán összetétel teszi ezt lehetővé, biztosítva a természetes és kellemes viselést.

A 2019-es férfi tavaszi kollekciónkból most az Inzaghi pólót ajánljuk:

férfi póló - Inzaghi szürke

A Bonattinál tudjuk, hogy a férfi atléta, a férfi trikó vagy a férfiak számára készült póló választása ugyanolyan komoly feladat, mint a hölgyeknél a melltartó-választás. Éppen ezért a honlapunkon többféle termék közül válogathat bárki. Található nálunk V-nyakú, kerekített nyakú több méretben és is színben.

A Ruben P-18 póló tökéletes választás lehet mindennapi, gyakori használatra. De a kínálatban nem csak egyszínű pólókat lehet találni. Egy színes, elegáns darab fel tudja dobni a férfiak ruhatárát. Stílusos és jó megjelenést biztosít, így ha bárki úgy érzi segítségre szorul nyugodtan kérjen tanácsot eladóinktól.

Oszd meg ezt a bejegyzést!