Csipkés fehérnemű

Csipkés fehérnemű

Csipkés fehérnemű

Az élethez, a párkapcsolathoz, a csábításhoz egész életünkben sok-sok tanácsot kapunk.

A ma sokszor szexi jelzővel illetett fehérnemű csábereje azonban egyáltalán nem volt evidencia a régi időkben, de még nyolcvan évvel ezelőtt sem. A fehérnemű egészen az 1950-es évekig nem került előtérbe, akkor viszont nagyot fordult a világ.

Edward Podolski házassági tanácsadó könyvében – az 1950-es években – például azt írta:

„Természetesen az alsóneműnek mindig, minden körülmények között makulátlanul tisztának kell lennie. Ugyanakkor a nőknek azt javaslom, hogy a lehető legdrágább fehérneműt viseljék, amit csak megengedhetnek maguknak. A színe pedig lehetőleg rózsaszín legyen. A csipke és a fodrok kifejezetten vonzók az átlagférfi számára, és nagyban növelik a vágyat.”

Nos, azóta nagyon sokat változott a világ és mindenki maga döntheti el, ízlésének, habitusának megfelelően, hogy mire vágyik. Ha a kihívó darabok helyett valami ízlésesen különlegeset, romantikusat szeretnénk, akkor bátran válasszunk csipkés fehérneműt.

női body     

A csipke lehetővé teszi, hogy egy nő igazán nőiesnek és magabiztos hódítónak érezze magát, akár a hétköznapokon is.

Kis mellűeknek például kifejezetten azt ajánlják a stylistok, hogy szivacsos vagy merevítős csipke melltartót válasszanak. Ezek jól tartanak, illeszkednek a test vonalához és szép formát adnak. Ha pedig érzéki romantikára vágysz, nem kell mást tenni, mint felkapni egy könnyű, libbenő anyagú diszkrét csipkével ellátott kombinét vagy baby dollt. A csipkével kombinált, szatén hálóingek pedig határozottan vágykeltő hatással bírnak. Kevés férfi képes ellenállni nekik!

Nálunk sokfajta közül lehet válogatni és most csak néhányat mutatunk:

Bonatti fehérnemű - női body - Olimpia  Bonatti női body karácsonyi fehérnemű Perlita

 francia fazonú női alsó slip - Elisanői alsó fekete slip Deannanői alsó fekete slip Giorgia

 

Bonatti női bugyi karácsonyi fehérnemű Franca

 

fehér push up melltartó - Lora melltartó - Clorinda  

   

 

Oszd meg ezt a bejegyzést!