Szatén hálóing – a nyár slágere

Szatén hálóing – a nyár slágere

Szatén hálóing – a nyár slágere

Télen a több réteg meleg ruha, nyáron pedig az egyre kevesebb öltözék megválasztása okoz fejtörést és ekkor még nem is beszéltünk a divatról.

A hosszú, fárasztó napok csak tökéletes pihenést nyújtó éjszakákkal élhetők túl. Nyáron, amikor később megy le a nap és az éjszakák is forróbbak, olykor nehezebb pihenni. A pihentető alvásban és az esti, reggeli relaxálásban sokat segít, ha megtaláljuk a számunkra legjobb nyári hálóruhát.

A szatén anyagról a sikk és a buja hálószobák világa juthat először az eszünkbe, de a szatén és a szatén hálóing ma már bekúszott a mindennapi divatba. Hűsítő hatású, lágy esésű, csábítóan hangsúlyozza a nőies vonalakat és tapintásra nagyon kellemes. A Bonnati fehérneműnél minden ilyen hálóing rendkívüli valamiben. Akár szabásában, színében vagy csipkedíszítése által. Legyen Ön is rendkívüli!

készült az Annabella, hátul szexi csipkével, különlegesen megoldott hálóingBár az elsődleges szempont, hogy a hálóruha kényelmes legyen (nem szoros, nem szűk), de sok nőnek az is fontos, hogy esztétikus és csábító legyen az éjjeli öltözéke. Nyáron a kényelem fő biztosítéka, hogy az ágyban viselt darabok nagyon könnyűek legyenek, mivel a túlzott meleg akadályozza az egészséges alvást.

A Bonatti selyemszatén hálóingeken éppen annyi csipke van, amely nem okoz szúrós érzetet. A vékony pántos, lenge kombinészerű hálóingek pedig biztos elnyerik mindenki tetszését. Ráadásul nyáron megengedhetjük magunknak az egészen rövid hálóingeket, hiszen nem kell félni a megfázástól. A meleg, barátságos színek pedig jó érzést keltenek és ellazítanak. A teltebb idomokkal rendelkezőknek érdemes sötétebb verziókat beszerezni, mivel alapvetően egy fényes anyagról beszélünk, ezért önmagában nem csak az előnyös részeinket emelheti ki. Világosabb változatokkal azok is élhetnek, akik inkább csípőben formásabbak.

Életünknek nagyon fontos része a pihenés és az alvás. Ebben a rekkenő hőségben tökéletes választás a szatén hálóing.

ANNABELLA női hálóing mályvanői hálóing - Santina

Oszd meg ezt a bejegyzést!