Szecessziós virágmintás fehérneműk az új őszi Bonatti-kollekcióban

Szecessziós virágmintás fehérneműk az új őszi Bonatti-kollekcióban

Szecessziós virágmintás fehérneműk az új őszi Bonatti-kollekcióban

Itt vannak az idei őszi Bonatti fehérnemű-kollekció hírnökei! Már a webshopban is sok-sok csodás fehérnemű elérhető, de a márkaboltokban is megtalálod ezeket az izgalmas őszi vagy éppen tavaszt idéző színeket, mintákat.

Mostani blogbejegyzésünkben bemutatjuk egyik kedvenc terméksorozatunkat, amelyből szett is kialakítható. Azt is mondhatnánk elöljáróban, hogy a művészet öltött testet a mostani ajánlásunkban szereplő elegáns és nőies, szecessziós virágmintás fehérneműk, pizsama, babydoll, köntös és alvómaszk termékeink segítségével.

Ugyan a mostani időjárás szinte igazi indiánnyár, de az ősz, és vele együtt nemsokára a szeles, esős idő is hamarosan beköszönt. Mégsem muszáj, hogy a kedvünk borongós legyen, főleg, ha addigra beszerezzük ezeket a fekete alapon szecessziós virágmintás fehérneműket. A kedvenc ruháinkban mindig jobban érezzük magunkat. Akár azért, mert kényelmesek, akár, mert jól állnak rajtunk. A Bonattinál nincs megalkuvás, nem szorulhat háttérbe a kényelem a szép kinézettel szemben. A most ajánlott kedvenc terméksor esetében is így van ez! Ráadásul a mostani ősszel itt a lehetőség, hogy ne csak napközben, hanem otthon is megéljük a nőiességünket!

Ez a fekete alapon szecessziós virágmintás szett egyenként rendelhető és szokás szerint kedvünkre variálható.

Többféle melltartó közül lehet választani: fazon és típus szerint is lehet merevítős és merevítő nélküli. Utóbbit még különlegesebbé teszi, hogy csipkével van díszítve, és a hát közepén húzódó csipkének köszönhetően nagyobb hátkivágású felsőkhöz is tökéletes. A melltartóhoz választhatunk normál vagy brazil bugyit, de egy elől, két oldalt csipkés tangát is. Az elegáns és nőies fehérneműk tavaszt idéző díszítése nem csak jobb kedvre derít, de önbizalmat is adhat.

Igaz ez a köntösre is, mely szexi könnyedségével mindenkit levesz a lábáról. Ebben a köntösben még akkor sem kell az öltözetünk miatt aggódni, ha a postás vagy a szomszéd meglát minket, míg ajtót nyitunk neki, vagy pár percre kilépünk a lakásból.

De alvás közben sem kell búcsút intenünk az eleganciának! A fázósabbaknak a hosszú inges, nadrágos pizsamát ajánljuk, a melegebb vérmérsékletűeknek pedig a felül csipkével díszített babydollt. Azokra is gondoltunk, akik csak teljes sötétségben tudnak aludni! Az alvómaszk nem csak kiegészíti a virágmintás szettedet, de nyugodt pihenést is biztosít.

                                 

Éld meg a nőiességed otthon is! Válassz ezek közül a fehérneműk közül gyorsan, amíg még elérhetőek! Hiszen biztosak vagyunk benne, hogy másoknak is annyira tetszenek majd ezek a fekete alapon szecessziós virágmintás fehérneműk, mint nekünk!

Share this post