Fehérnemű mustra – Virágok a nyárban

Hamarosan boltokban a 2019-es tavaszi kollekció Fehérnemű mustra – Virágok a nyárban

Fehérnemű mustra – Virágok a nyárban

A nyár és a virágzó rét sok ember fejében kapcsolódik össze egy igazán nyugtató hangulatú, akár idilli képpé.

A virágok vidámabbá teszik a hétköznapokat, illatuk elvarázsolja az embereket. Már az ókori kultúrában sem csak gyönyörködtek bennük, hanem sokféle módon fel is használták őket. Szakrális, kozmetikai és gyógyító célokra szinte kivétel nélkül alkalmasnak bizonyultak. De a kutatások azt is mutatják, hogy a virágokban bővelkedő tavasz és nyár a téli szürkeség után mindenkit feltölt pozitív élményekkel, érzésekkel. A virágok mint a pozitív energiák generátorai erőteljesen felturbózzák kedélyállapotunkat, gondolatainkat és memóriánkat. Egy virág megpillantása automatikusan is boldoggá tehet minket, minden különösebb erőfeszítés nélkül.

Guillaume Duchenne francia kutatóorvost az 1800-as évek közepén azt vizsgálta hogyan különböztethetjük meg az őszinte és nem őszinte mosolyt. Duchenne azt találta, hogy a szemmozgató izmok közül többet nehéz akaratlagosan mozgatni, amik leginkább akkor működnek, ha automatikusan és őszintén mosolygunk. Egy faciális elektromiogram alkalmazásával meglepetésre azt tapasztalták, hogy a virág semleges inger helyett pozitív választ vált ki. Így megjelenítésekor már az első 5 másodpercben őszinte pozitív reakciót vált ki mindenkiből. További kutatások azt mutatták, hogy azok a hölgyek, akik virágot kaptak, három nappal később is pozitívabb hangulatról számoltak be.

Akkor miért ne lehetne, hogy a fehérneműn is virág legyen, ami örömet okoz bárkinek? Nézzük, milyen segítséget adhat a Bonatti fehérnemű!

Az új 2019-es Bonatti Fehérnemű tavaszi kollekciójába tartozó SORELLA P-19 női köntös egy japán kimonó stílusú köntös, ¾-es ujjakkal. 100%-ban szatén, melynek szatén szalagja kiemeli a derekat és kényelmes megkötést biztosít. Az egzotikus, leveleket és virágokat ábrázoló mintájával pedig elegáns és nőies megjelenést kölcsönöz bárki számára. Ajánljuk hozzá a DEBRA P-19 melltartót vagy az ABA P-19 női alsót.

A SORELLA P-19 női köntös lenge és nagyon kényelmes viselet.Debra P-19 melltartó

Piera P-19 melltartó egy leheletnyi habszivaccsal ellátott push-up-os melltartó, amely szintén a 2019-es tavaszi Bonatti fehérnemű-kollekció legújabb darabja. Különlegessé teszi a kosárrész finom csipkerátétes halvány rózsaszín virágmintája. Állítható pántjainak köszönhetően nagyon kényelmes és jó tartást is biztosít.

Yolanda P-19 női alsó ízléses csipke anyagból készült fehérnemű. Külsején virágminták találhatók, kétféle mintázatban, geometriai stílusú elrendezésben. A virágos csipke végigfut a teljes női alsón. Egy igazán klasszikus fazonú női alsó, amelynek egész napi viselete rendkívül kényelmes.

Az ISABELLA P-19 női melltartó egy merevítőpántos melltartó push-up hatással. Gömbölyded formát ad a melleknek, valamint megemeli azokat, így növeli a látható méretüket. A melltartó kék alapon rózsaszín virágmintás csipkerátéttel készült és egy gyönyörű, nőies, érzéki fehérnemű.

A Zoya P-19 babydoll a 2019-es Bonatti tavaszi kollekció egyik legcsinosabb hálóruhája. Felső része ujjatlan spagetti pántokkal ellátva, alsó része pedig egy rövidnadrág. Anyaga és kialakítása miatt szépen követi a női test vonalát és rendkívül kényelmes is. Sötétkék színben kapható, melynek mellrészét egy rózsaszínnel szőtt csipkés virágminta díszíti.

Piera P-19 melltartóAz ISABELLA P-19 női melltartó 70B, 75B, 80B és 85B méretben érhető el üzleteinkben vagy webshopunkban. A Zoya P-19 babydoll egy kifinomult, a mell részén csipkével ellátott babydoll.

 

Természetesen ezek mellett hálóingek, pizsamák és trikók is vannak a virágos kínálatban, sőt ekkor még nem is említettük a fürdőruháinkat és a kiegészítőket, melyeket virágok borítanak:

Bonatti női bikini 93aBonatti női bikini pushup B kosár - 86Bonatti női egyrészes fürdőruha 71Bonatti női bandou bikini 136Bonatti női egyrészes fürdőruha 77bonatti strandtáska 226bonatti strandtáska 225Bonatti női egyrészes fürdőruha 64

Share this post