Férfi fürdőruhatrend 2022-ben

Férfi fürdőruhatrend 2022-ben

Férfi fürdőruhatrend 2022-ben

Mi a Bonatti fehérneműnél nagyon jól tudjuk, hogy a legjobb úszónadrágok a piacon manapság a valódi rövidnadrágokhoz hasonlítanak.

A 2022-es férfi fürdőruhatrend így azt is jelenti, hogy a férfiak számára a fürdőruha, fürdősort vásárlása duplán megtérül! Így válik az egész világ egy nagy divatóceánná, ahol élmény a nyaralás. Ugyanis a Bonatti fehérnemű férfi fürdősortjai sokoldalúan használhatók. Nem kell feltétlen vízbe menni velük, mert tökéletesen alkalmasak utcai viseletre is, hiszen nedvességelvezető és gyorsan száradó anyaguk van, amelyek tökéletesek bármilyen izzadságos helyzetben vagy a tűző napon.

Ha valaki az a fajta férfi, aki évek óta ugyanazokat a fürdőnadrágokat hordja, vagy az a fajta, aki egyszerűen elfelejt új nyári ruhadarabot venni, és megelégszik a repülőtéren vagy a strandbutikban vásárolt fürdőruhákkal, akkor 2022-ben itt lesz az ideje, hogy kutasson az új trendek és stílusok után! Ugyanis már nem trendi, ha egy férfi nem trendi.

Vidám virágok

Virágok? Férfinak vakációra? Igeeen, mert eljött az úttörő gondolkodás és a virágmintás fürdőnadrágok ideje. Művészileg új irányba viszi a divatot, legyen szó absztrakt stílusról vagy játékos, pop-art hangulatról. A virágos úszónadrágok gyorsan virágzó trendje a világszintű divatot és a high street-divatot egyaránt lefedi.

Rövid és sportos

Akár az a fajta ember, aki az 1970-es éveket bálványozza, akár az, aki fontosnak tartja, hogy megmutassa az embereknek a sportos alakját, jó hír, hogy a retró, futóstílusú rövidnadrágok divatja ezen a nyáron erősebb, mint valaha. Általánosságban elmondható, hogy kontrasztosak és elasztikusak, húzózsinóros derékkal rendelkeznek, ami már egy fehér pólóval viselve is nagyon menőnek tűnik a medencénél.

Bonatti 2020 strandkollekció férfi fürdőshort - 206Bonatti 2020 strandkollekció férfi fürdőshort - 207

A csíkos örök divat

A férfi fürdőruhatrend tekintetében elmondható, hogy a csíkok valószínűleg örökké divatosak lesznek, pontosan úgy, ahogy a kétujjnyival térd felett végződő fürdőnadrágok.

Mindezek mellett több fecske és fürdőalsó választható még a kínálatunkból kifejezetten úszáshoz is. Azoknak pedig, akik nem akarnak divatozni, hanem maradnak biztonsági játékosok szintén sokféle lehetőséget kínálunk.

Bonatti 2020 strandkollekció - férfi-fürdőboxer - 20/159 Bonatti 2020 strandkollekció - férfi-fürdőfecske - 20/188b 

Share this post