2020-as férfi fürdőruhatrend

Bonatti 2020 nyári strand- és fürdőruha kollekció

2020-as férfi fürdőruhatrend

Nem árulunk el nagy titkot, a férfiaknak sem, azzal, hogy már az elején leszögezzük: minden utca kifutó és minden strand egy divatbombát rejtő aknamező.

Nem úgy aknamező, hogy ahová lépünk vagy ahová csak a szem ellát ott bombanők hevernek, hanem úgy, hogy a divatkövetők számára fontos a kellő figyelem. Hogyan kerülhető el, hogy ha egy férfi embert nem érdekel a divat, akkor is trendi maradjon 2020-ban? A Bonatti követi a 2020-as férfi fürdőruhatrend minden rezdülését! Annak érdekében, hogy ezen a nyáron trendivé tegye minden fiú, srác, férfi vagy idősebb úr a medence melletti pihenést, a vízparti nyaralást kiválasztottuk a négy legfontosabb trendet, amelyeket minden menő embernek követnie kellene.

 

Action Man stílus

Az akcióhős, katonai, vízimentő ihletésű megjelenés az elmúlt évtizedek egyik legelterjedtebb trendje. Az idei 2020-as évre már teljes körűvé vált a strandok világában. A lényeg a hosszúságban rejlik, mert az Action Man stílusú rövidnadrágok a comb közepéig érhetnek csak, így alázva le a szörfös stílust.

Bonatti 2020 strandkollekció férfi fürdőshort - 206Bonatti 2020 strandkollekció férfi fürdőshort-189Bonatti 2020 strandkollekció férfi fürdőshort-191

 

Fehér csíkok

A 2020-as férfi fürdőruhatrend még mindig sajátjának mondhatja a tengeri ihletésű férfi fürdőnadrágot. Ez klasszikus módja annak, hogy ebben a szezonban is igazán trendik legyünk a tengeri megjelenéssel. A bretoni csíkok kis korszerűsítésen estek át. Lehetnek egyenesek, döntöttek, egymásra rakottak, rétegeltek vagy újra színezettek. Mégis a fehér csíkos rövidnadrágok maradtak a legerősebbek a 2020-as férfi fürdőruhatrend kiemelkedő helyén. Különösen a merész függőleges csíkokkal rendelkező úszónadrágok emelkednek ki. Azért, mert ezek egyszerűen párosíthatók egy alapszínű pólóval, a flip-flopokkal vagy az úgynevezett espadrille cipőkkel (belebújós vászoncipők). Ráadásul biztosítják a nyugodt, elegáns nappali megjelenést is és optikailag csalnak. Ha jól választjuk meg őket, akkor a karcsúbbak számára a vízszintes csíkok szélességet nyújtanak. Ha pedig felesleges poggyászt szállítunk magunkon, akkor a függőleges csíkok meghosszabbítják a testet, mert a szemet felfelé és lefelé húzzák.

Bonatti 2020 strandkollekció férfi fürdőshort - 207Bonatti 2020 strandkollekció férfi fürdőshort - 208Bonatti 2020 strandkollekció - férfi-fürdőfecske - 20/174Bonatti 2020 strandkollekció - férfi-fürdőfecske - 20/164

 

Dzsungel a testen

No, nem úgy, ahogy elsőre értenénk, hanem úgy, hogy a 2020-as férfi fürdőruhatrend magáévá tette a botanikai nyomatokat. Mivel ezen a nyáron divat a nyári öltöny alatt viselt virágos ing, ami szórakoztatóvá teszik az egyébként földhöz ragadt megjelenést, ez a stílus a víz mellé is megérkezett. Így annak, aki általában sima alapszíneket visel, most eljött a szórakozás ideje! A hawaii és a trópusi minták nagyszerű Instagram fénykép utánpótlást eredményeznek. Világos bőrűek számára a sötét hátteres, míg sötétebb bőrűek számára a világos hátterű motívumokat ajánlják.

Bonatti 2020 strandkollekció férfi fürdőshort-197Bonatti 2020 strandkollekció férfi fürdőshort - 212

 

Party man

Mégis a legjobb módszer annak biztosítására, hogy az összes trend között ne tévedjünk el az, ha hátrahagyjuk a mintákat és csak az egyszerűbb színű fürdőnadrágra koncentrálunk. Csak arról kell meggyőződni, hogy olyan árnyalatot válasszunk, amely kiemeli a színeket és harmonizál a bőr tónusával. A fekete helyett legyen inkább sötétkék a tejes palack típusú testen.

Bonatti 2020 strandkollekció férfi fürdőshort-192Bonatti 2020 strandkollekció férfi fürdőshort - 207Bonatti 2020 strandkollekció - férfi-fürdőboxer - 20/181Bonatti 2020 strandkollekció - férfi-fürdőboxer - 20/163

Mindenki készen áll a nyárra? Legyen a világ a játszóterünk, merjünk élni!

Share this post