Ismerje meg a Bonatti őszi/téli férfi fehérnemű-kollekció néhány darabját!

2018 őszi téli férfi fehérnemű-kollekció fecske

Ismerje meg a Bonatti őszi/téli férfi fehérnemű-kollekció néhány darabját!

A Bonatti 2018-as őszi/téli férfi fehérnemű-kollekciója idén a kényelmet és a klasszikus eleganciát tartja szem előtt.

Ismerje meg a Bonatti őszi/téli férfi fehérnemű-kollekció néhány darabját!Az új férfi kollekció most is tökéletesen példázza, a mintha rajtad se lenne érzést a kényelmes, minőségi anyagoknak köszönhetően. Elmondhatjuk, hogy színekben idén a sötétkék, a szürke és a fehér dominál a férfiaknál, de megjelenik a női kollekció sötétvörös árnyalata is, és a sötétzöld szín mellett az örök divat, a fekete, fehér sem hiányozhat. A mintákban visszaköszön a játékosság is. A új kollekció darabjai között megtalálható a szürke alapon rénszarvas mintás sport boxer, vagy az elsőre dinoszaurusznak tűnő, de szerintünk valójában érdekes virágmintás férfi alsó. Kevésbé merészek örülhetnek, hogy a vidám minták mellett a klasszikus csíkos variáció sem hiányzik az őszi/téli modellek közül. A csíkosság egyhangúságát a színes csíkok dobják föl. Ráadásul az egyes férfi fehérnemű típusok legtöbbje megtalálható, mind boxer, mind fecske fazonban.

De az őszi férfi fehérnemű-kollekciónk darabjai nemcsak bokszereket és fecskéket tartalmaz.

Ugyanúgy megtalálhatóak benne a pizsamák, jégeralsók és a köntösök, papucsok is. Ezek a ruhadarabok többnyire egyszínűek vagy kockásak, ahol dominál a sötétkék és a szürke szín. A pizsamák kényelmes kialakításuknak és puha anyaguknak köszönhetően garantálják a pihentető alvást.

Akik az újdonságok mellett a megszokott fehérneműjüket választanák, azoknak is jó hírünk van, hiszen, megtalálhatják az általuk megszokott színeket, stílust, fazonokat az az a régebbi kollekció alsónadrágjait, pizsamáit, atlétáit a webshopunkban, akciós áron. Ez azt jelenti, hogy már 1078 Ft-tól lehet nálunk több színben, minőségi, kényelmes férfi alsónadrágot rendelni.

2018 őszi téli férfi fehérnemű-kollekció boxeralsó 2018 őszi téli férfi fehérnemű-kollekció színes fecske

2018 őszi téli férfi fehérnemű-kollekció rénszarvasmintás boxer 2018 őszi téli férfi fehérnemű-kollekció fecske

2018 őszi téli férfi fehérnemű-kollekció köntös és pizsama alsó 2018 őszi téli férfi fehérnemű-kollekció pizsama

Share this post