Zöld árnyalat a férfi fehérneműk világában

Zöld árnyalat a férfi fehérneműk világában

Ahogy a korábbi években már elkezdődött, úgy a 2021-es évben is a zöld gondolkodás egyre fontosabbá vált.

2020 nehéz évét magunk mögött hagyva remélhetőleg egy boldogabb, fényesebb jövő vár ránk. Szakértők szerint a zöld árnyalat egy nagyon kiegyensúlyozó szín, amely a testet és a lelket is megnyugtatja. A természet színeként pedig harmóniát teremt. Ráadásul a zöld árnyalat minden színnel összhangban van.

A 2021-es Bonatti tavaszi férfi fehérnemű kollekcióval kapcsolatban is megtapasztalhatjuk a zöld szín erejét. Organikus árnyalatként nemcsak jó hatással van viselőjére, hanem mint termékre is egyszerűen jó ránézni. Nem utolsó sorban pedig az év egyik legtrendibb színe.

Talán tettünk már azért, hogy a férfiak is kedveljék a nem megszokott színek viselését. Ha energikusabbak szeretnének lenni és kitörni a mindennapok unalmából, akkor a zöld szín az egyik legmegfelelőbb választás.

Például a DEMETRIO P21 férfi fecske kőris zöld árnyalata nem csak egyre népszerűbb, hanem regeneráló és nyugtató színpszichológiai hatásai is van. Avokádós mintájának köszönhetően pedig igazán fiatalos darab, hiszen bohókás. Anyagát tekintve 95% pamut és 5% elasztán, így nem csak nagyon kényelmes, de igazán mutatós is. Többféle méretben elérhető az M-től egészen az XXL-ig.

Ugyanakkor a zöld szín nem csak úgynevezett „rejtett” módon jelenhet meg a férfi kollekcióban.

Hiszen az EDGAR P21 férfi pizsama is ezt a színt hívatott képviselni. A pizsama két részből áll, egy sötétebb árnyalatú, avokadó zöld nadrágból és egy világos szürkés-kékes árnyalatú pólóból. Az avokádó zöld üdítő és frissítő szín. Viselője garantáltan jól fogja magát érezni ebben a szettben. Ideális alváshoz vagy pihenéshez, esetleg egy otthoni pihenőnap alkalmával is, amikor átadjuk magunkat a kényelemnek. A pólón is megjelenik a zöld egyik harsányabb árnyalata, mégpedig egy vidám és tréfás mintában, valamint a szellemes feliratban („az erősebb feled”). Ez jobb kedvre derít mindenkit. Ez a termékünk is elérhető többféle méretben, az M-től az XXL-ig.

Az IGOR P21 férfi boxer fehér zöld csíkos, illetve alapzöld színben avokádós mintázattal is elérhető. Az avokádó zöld és maga a minta laza stílust képvisel. A boxer, anyagát tekintve, 95% pamut, illetve 5% elasztán, ami garantáltan kényelmes viselője számára. Méretét tekintve széles a választék, M-től az XXL-ig.

                 

Ha minden férfi vásárlónk rászánta magát, hogy egy vidám zöld színű fehérneművel lepje meg magát vagy éppen párját, akkor sok szeretettel várjuk márkaüzleteinkben, ahol fel is lehet próbálni ezeket a trendi darabokat, vagy nézze meg őket webshopunkban! Szakképzett eladóink szívesen segítenek kiválasztani a megfelelő darabot.

Oszd meg ezt a bejegyzést!