Bonatti Fehérnemű 2019-es tavaszi női kollekció ajánló

2019-es tavaszi női

Bonatti Fehérnemű 2019-es tavaszi női kollekció ajánló

A Bonatti Fehérnemű 2019-es tavaszi kollekciójában rengeteg új divatos melltartók,  női alsók, trikók, pizsamák, hálóingek, baby dollok, köntösök és papucsok találhatók.

Persze, idén sem feledkeztünk meg a férfiakról sem. Ők a 2019-es férfi tavaszi kollekcióból válogathatnak férfi alsók, pólók, atléták, pizsamák és papucsok közül.

A hölgyek sok szempont alapján választanak fehérneműt maguknak. Milyen az anyaga, mennyire kényelmes, milyen ruhadarabok alá tudják felvenni és, hogy van-e már esetleg másik hozzá illő fehérneműjük. A fehérneműk párosítása mindig is egy komoly szempont volt a nők számára. Legyünk őszinték, melyik nőnek nincs a kedvenc melltartójához illő olyan női alsója, melyet nem szettben vásárolt?

A Bonatti fehérnemű idén is szabad kezet adva figyelt erre a fontos szempontra. Több olyan minta és szín is van az idei tavaszi kollekcióban, ami megtalálható melltartón, női alsón, köntösön, de akár papucson is. Ezért bátran párosítgathat  bárki kedvére a fehérneműk között, mivel kedvenc termékéhez biztos talál legalább egy passzoló darabot.

Az egyik legjellegzetesebb minta idén a bézs alapszínen lévő zöld levél és narancssárga virágminta.

Ha csak ránézzünk erre a mintára, már akkor igazi tavaszi hangulatunk lesz. A párosítás pedig rendkívül egyszerű, hiszen ez a minta megtalálható melltartón, női alsón és köntösön is.

Debra P-19 melltartó

A Debra P-19 melltartó kapható ezzel az igazán tavaszi, divatos mintázattal, a kosár felső részén csipkével ellátva. 70B, 75B, 80B és 85B méretekben is van. Merevítővel ellátott, mégis a kialakítása és az anyaga miatt rendkívül kényelmes. Valamint pántjai is állíthatók. Ha egy új színes melltartóra vágyik, akkor ezt a darabot kereste!

A hozzá illő ugyan ezzel a mintával ellátott női alsó Aba P-19 néven megtalálható. Ez egy klasszikus fazonú női alsó csipke szegéllyel. Tökéletesen passzol a melltartóhoz és anyaga miatt nagyon kényelmes. S, M, L és XL méretekben kapható.

Ha Önnek is annyira tetszik ez a minta, mint nekünk, akkor jó hírünk van, ugyanis a Sorella P-19 női köntös ugyanezzel a mintával megtalálható a 2019-es tavaszi kollekció darabjai között. 100% szatén anyagának köszönhetően tökéletesen követi a test vonalát és rendkívül nőies. S, M, L és XL méretekben kapható a Bonatti üzletekben és a webáruházban is. 

Ha egy másik nőies darabot keres, esetleg sötétebb színben, akkor a 2019-es tavaszi kollekció darabjai között talál sötétkék csipkén lilás virágminta díszítéssel ellátott darabokat is. Természetesen ez a minta is többféle fehérneműn megtalálható. Az Isabella P-19 melltartón, a Maura P-19 női tangán, az Elisa P-19 klasszikus fazonú női alsón és még a Zoya P-19 baby doll is kapható ezzel a mintával.

isabella P-19 melltartó és női alsó  

Látogasson el a Bonatti üzletekbe vagy a weboldalra és válasszon Önhöz illő mintás vagy egyszerű fehérneműt a 2019-es tavaszi kollekció darabjai közül! Legyen magabiztos idén tavasszal is és élje át a „mintha rajtam sem lenne” érzést a kényelmes és puha Bonatti Fehérneműkkel!

Oszd meg ezt a bejegyzést!