Az újévi fogadalom betartása nem lehetetlen!

Az újévi fogadalom betartása nagy elszántságot igényel.

Az újévi fogadalom betartása nem lehetetlen!

Bár 2021-re vonatkozóan a legtöbbünk első számú kívánsága egész biztosan az, hogy végre túl legyünk a pandémián és élhessük az előtte megszokott életünket.

A változatos újévi fogadalmak valószínűleg az idei évben sem maradtak el. Legtöbbjük elég gyakran valamilyen életmódváltással kapcsolatos: több sport, fogyás, leszokás a dohányzásról, egészségesebb étkezés, társtalálás és még sorolhatnánk. De az újévi fogadalom betartása gyakran sokkal nehezebb, mint gondolnánk.

A hirtelen meghozott nagy döntések általában elég hamar megbuknak, így például az újévi fogadalom betartása is.

Ennek pszichológiáját kutatók is vizsgálták. Hozzájuk hasonlóan mi is úgy gondoljuk, hogy céljaink megvalósításához elengedhetetlen a folyamatos önmotiváció. Különösen akkor, amikor a célunk a testünkkel kapcsolatos. Bármennyire is egészségtelen, nagy a kísértés megenni egy újabb sütit, sportolás helyett egész nap az ágyban feküdni vagy épp rágyújtani még egy utolsó cigire. Ilyenkor nehéz lehet olyan dolgot találni, ami folyamatosan ösztönöz a fogadalmunk betartására.

Könnyebb lehet az újévi fogadalom betartása, ha például felfrissítjük a ruhatárunkat.

Nincs is önbizalom-növelőbb, mint csinos új ruhákban lenni! A hideg, szomorkás téli időszakban ez egyébként is nagyszerűen feldobja a hangulatot, de abban is segít, hogy ne tévesszük szem elől a célunkat. Ha a célod a jobb alak elérése, hordj minél több olyan ruhát (akár otthon, home office-ban is), ami igazán jól áll rajtad, és csak képzeld el, milyen jól fogsz kinézni azután, hogy véghez vitted, amit szeretnél!

Még jobb, ha az új ruhatárad része lesz néhány szép, új fehérnemű is!

Szinte már közhely, de mégis nagyon igaz, hogy a női magabiztosság egyik kulcsa, hogy csinos fehérneműt viseljünk. Épp ezért nagyszerűen motiválhat az álomalak elérésében vagy az egészségesebb szokások felvételében, ha a szép fehérnemű adta önbizalomtól kicsattanva vágunk neki minden napnak. Mutatunk néhány ötletet:

GABI J-19 - Bonatti női melltartó - 2019DEBRA J-19 - Bonatti női melltartó - 2019DEMETRA J-20 női melltartó

CLARA J-19 - Bonatti női alsó - 2019DIVA J-19 - Bonatti női alsó - 2019MANA J-20 női brazil bugyi

Ha úgy döntöttél, 2021 számodra a sportolás éve lesz, akkor nem hiányozhat a ruhatáradból a tökéletes sportmelltartó sem.

ODIVA - Bonatti melanzs pink női sportmelltartóCLORINDA J-19 - Bonatti női sportmelltartófekete melltartó - Esterfehér melltartó - Ester

Ha pedig életed párját szeretnéd megtalálni, akkor ne habozz, gyere be márkaboltjainkba és megtalálhatod a legmegfelelőbb fehérneműt!

Share this post