A merevítő nélküli melltartók csodája a bralette

A merevítő nélküli melltartók csodája a bralette

A merevítő nélküli melltartók csodája a bralette

Mi a jó abban, hogy sokat vagyunk otthon? Az, hogy egy kicsit lazíthatunk, hogy egy kicsit elengedhetjük magunkat.

Ráadásul a testünk is fellélegezhet egy kicsit, a kényelmet előtérbe helyezve, hiszen most előtérbe kerülhetnek a többek által kedvelt merevítő nélküli melltartók és a sportmelltartók is. Valljuk be, valóban sokkal kényelmesebb házimunkát végezni, takarítani, kertészkedni, ha merevítő nélküli melltartót választunk!

Megesik, hogy melltartóra sincs szükség, de bizonyos kor felett vagy bizonyos esetekben a melltartó nélküliség nem a legideálisabb választás. Szinte nincs olyan nő, akinek ne lenne fontos az, hogyan néz ki, milyen a megjelenése. Sokszor már tinédzserkortól hordunk melltartót, és a legtöbb nőnek egész gardróbnyi gyűjteménye van a legkülönfélébb darabokkal, a legváltozatosabb formákban. De, akit a feltétel nélküli kényelem és szabadság vezet, vagy csak szuperkényelmes viseletet szeretne otthonra, nyugodt szívvel válassza a merevítő nélküli melltartóinkat.

A merevítő nélküli melltartóknak számos előnyük van:

  • Jól szellőznek és szuperkényelmesek.
  • 100%-osan azt az érzést biztosítják, hogy mintha nem rajtunk semmi. Nem zavarnak a mozgásban.
  • Minden mellmérethez passzolnak E kosár alatt.
  • Előnyös azoknak, akiknek távol vannak egymástól a melleik.
  • Előnyös választás megereszkedett mellek esetén is.
  • Biztosak lehetünk a minőségi anyagban és a formatervezésben, mert ezek központi szerepet játszanak a mellek alátámasztásában.

A merevítő nélküli melltartóink pont annyira gyönyörűek, mint a merevítősek. Mivel az anyag és a szabás nagy szerepet játszik a mellek megfelelő alátámasztásában a merevítő nélküli melltartók is többféle változatban készülnek. A kimondottan széles vállpántok például komoly segítséget nyújtanak a nagyobb mellek miatt érzett teherviseléskor, igaz, vállpántos felsőhöz nem passzolnak. 

Érdemes kihasználni akciónkat, mert az első 50 vásárlónk mosózsákot és a mostani helyzetben hiánycikk szájmaszkot kap ajándékba a megrendelése mellé.

Ráadásul arra gondoltunk, hogy mától minden webshopon történő vásárlás 10%-át jótékony célra fordítjuk. Az így összegyűlt adományforintokat a Facebook javaslatokat figyelembe véve fogjuk átadni valamely kórháznak, intézménynek vagy szervezetnek.

A merevítő nélküli melltartókból fajtájukat, típusukat tekintve egyre több változat lát nap világot, de igazából nyolc nagy típust különböztethetünk meg.

Vannak úgynevezett sima merevítő nélküli melltartók, amiknél egyszerűen elfelejtették használni a merevítőt. Így erősebb varrattal és puha kosárral rendelkeznek.

Bonatti fehérnemű női melltartó ELEONORA P-20Bonatti fehérnemű női melltartó ELEONORA P-20Bonatti fehérnemű női melltartó ELEONORA P-20Bonatti fehérnemű női melltartó ELEONORA P-20onatti női melltartó - Eleonora - NG20Bonatti fehérnemű női melltartó ELEONORA P-20ELEONORA J-19 - Bonatti női melltartó - 2019CRUZ J-19 - Bonatti női melltartó - 2019

 

Bonatti fehérnemű női melltartó EVANGELINA P-20Az EVANGELINA P-20 melltartó könnyed poliamid (90%) és elasztán (10%) anyagból készült. Csipkés széle teszi igazán érdekessé, míg puha anyaga a kellemes viselet záloga. Kialakítása és szabása biztos tartást jelent, annak ellenére, hogy ez a melltartó merevítő nélküli. Az igazi kényelmet az elasztánnak köszönheti, ezért is nagyon kényelmes viselet. A még kényelmesebb viseletet az állítható pánt is segíti. A termék színe szürkészöld, méretválasztékát tekintve elérhető 70B, 75B, 80B, 85B méretekben. Ugyanebben a fazonban még több szín és mintaváltozat is létezik. Ráadásul maradt még pár darab gyönyörűség a 2019-es kollekcióból is, ami biztosan elnyeri mindenki tetszését.

Vannak az úgynevezett bralette-k. Sokszor azt láthatjuk, hogy a szó önmaga is azt jelenti vezeték nélküli melltartó, de ez így nem pontos, hiszen a bralette csak az egyik típusa a merevítő nélküli melltartóknak. Ezek a melltartók a divat és a nőiesség megtestesítői is lehetnek, amikor csipkéből, csipkével kombinált kialakítással készülnek.

 

Ugye, ugye? Ki hinné, hogy a brazil tanga, vagy a francia tanga néven emlegetett női alsó is egyfajta franciabugyi.Bonatti fehérnemű melltartó VIOLA P-20 ANATOLIA J-19 - Bonatti női melltartó - 2019

 

Bonatti fehérnemű női melltartó AVIANA P-20Az AVIANA P-20 melltartó szintén poliamid (90%), és elasztán (10%) anyagból készült. (Az elasztánnak köszönhetően igazán nagyon kényelmes.) A csipkék elegánsan fedik az anyagot, valamint túl nyúlnak a melltartó kosarának vonala alá. Ez akár azt is lehetővé teszi viselője számára, hogy alkalomadtán önmagában, felső nélkül is megjelenhessünk benne. Már csak azért is, mert AVIANA P-20 melltartó első ránézésre egy kicsit többet mutató csipkés crop top-nak tűnik. Anyaga puha és nem gyűrődik a rugalmas poliamidnak köszönhetően. A kopásállósága és a szakítószilárdsága is kifejezetten jó. Ez a melltartó is állítható pánttal rendelkezik. Színe mentazöld és méretváltozatait tekintve elérhető 70B, 75B, 80B, 85B méretekben.

 

A sportmelltartókat mindenki ismeri, ráadásul többször is írtunk már róluk.

ODIVA - Bonatti melanzs pink női sportmelltartóCLORINDA J-19 - Bonatti női sportmelltartó Sportoláshoz fehérnemű?

Egyelőre nincs jobb szó rá, ezért úgy használjuk, vannak az úgynevezett egybeöntött melltartók, amelyek általában varrás nélkül, lézervágott formában készülnek, így biztosítva a ruha alatti láthatatlanságot.

fekete push up melltartó - Emmabeige push up melltartó - Emma

Vannak az úgynevezett merevítő nélküli push-up melltartók, melyek kifejezetten a merevítőket mellőző, de mellet megemelő típusok. Lásd fentiek.

A T-shirt melltartó átmenet a puha pamut melltartó és a sportmelltartó között, így a női felsőtest viszonylag nagy részét fedi le.

fekete melltartó - Ester

A strukturált melltartók gyakran rugalmas oldalsó hevedereket, gondosan elhelyezett varratokat és erősített belső kialakítást alkalmaznak, hogy emelést és támogatást biztosítsanak a mell számára.

Végül vannak a speciális melltartók, amelyek vezeték nélkül biztosítják a szoptatás támogatását, műtétek utáni rehabilitációt vagy kifejezetten tartásjavítók.

Ráadásként el kell mondani, hogy vannak kifejezetten a nagyobb mellmérettel rendelkező hölgyek számára is speciális merevítő nélküli melltartók. Annyi fajta van, hogy mindet összegyűjteni nem is lehet, mert nem is terjedtek még el széles körben.

Az Eliza D kosaras melltartó egy igazi alapdarab a D kosár mérettel rendelkező nők életében.

A jó idő, a tavasz miatt hamar le fognak kerülni rólunk a kabátok és a pulcsik. Itt az ideje előkapni a  jól megválasztott, alkalomhoz, funkcióhoz passzoló csinos melltartókat. Ha egy kis tartásra, esetleg egy kis optikai csalásra, vagy elegáns megjelenésre van szükség, akkor mindenképpen a merevítős, balkonett vagy push up melltartóinkat javasoljuk. Azonban, ha valaki a sportos stílust kedveli, akkor válasszon a sportmelltartóink közül. Napfényes tavaszt kívánunk!

Share this post