A 2020-as Bonatti férfi fehérnemű-kollekció

A 2020-as Bonatti férfi fehérnemű-kollekció Bonatti fehérnemű férfi boxer alsó SANTIAGO P-20

A 2020-as Bonatti férfi fehérnemű-kollekció

Már javában itt a tavasz és mi még egyetlen szót sem ejtettünk a 2020-as Bonatti férfi fehérnemű-kollekció termékeiről!

Ez súlyos hiányosság, mert nagyon is sok szót érdemel. Először is azért, mert ez a tavasz azoknak a férfiaknak kedvez igazán, akik az alapszíneket, azok közül is elsősorban a kéket kedvelik. A 2020-as Bonatti férfi fehérnemű-kollekció legtöbb terméke kék, a kék árnyalata vagy kékkel kombinált változata. Természetesen itt van a mindig divatos szürke és néhány új terméknél – a hölgyek kollekciójához hasonlóan – megjelenik a mentazöld is.

Bonatti férfi fecske LUKA P-20

Azok sem maradnak új fecske vagy boxer nélkül, akik az extravagáns irányt és a merészebb színeket szeretik,

hiszen a kis piros díszek, minták mellett elstartolt a neonzöld irány is. Sőt vannak vastag és keskeny csíkos, aprómintás modellek is az egyszínűek mellett.

A boxereket tekintve idén sem marad el a rövidebb és a hosszabb szárú változatok stílusa, a kis optikai tuning vagy a különböző derékváltozat. A tavasszal együtt megérkeztek a rövidszárú pizsamák is, természetesen a fentebb említett színváltozatokat kombinálva és megtartva az örök divat tengerész feelinget.

Különlegességnek számít, hogy mind a boxerek, mind a fecskék között találhatunk olyan terméket, amely slicces.

Így valóban mindenki, minden korosztály és minden stílus megtalálhatja a neki megfelelő fehérneműt. Mivel még tart a #maradjotthon időszak, ezért a webshopban tudtok kényelmesen vásárolni.

De nem feledkeztünk meg a nyusziról és a húsvétról sem! Most minden Bonatti fehérneműt 20% kedvezménnyel lehet megvásárolni webáruházunkban április 30-áig a BOHU2020 kuponkóddal. 

Oszd meg ezt a bejegyzést!