A lézervágott női alsók titka

lézervágott női alsó

A lézervágott női alsók titka

A lézervágás az a legmodernebb eljárás a textiliparban, amelynek köszönhetően extra kényelmes és hosszú távon tartós ruhaneműk hozhatóak létre.

Az 1980-as évek vége óta vannak jelen a fehérnemű piacon az első varrásmentes, lézervágott termékek. Bár az elnevezés nagyon futurisztikusan hangzik, a dolog nem félelmetesen bonyolult. Az eredmény pedig rendkívül kényelmes és praktikus női alsónemű. A varrat nélküli fehérneműk rugalmas anyagokból, elsősorban mikroszálas és szövet anyagból készülnek, amelyek többnyire spandexet tartalmaznak. Ezen kívül elasztán, poliamid, nylon, lycra, selyem és természetesen pamutot anyagot is használnak a varrat nélküli fehérneműk előállításához. Eljárásuk általában kizár mindenféle öltést a folyamat kezdetétől egészen a késztermékig.

Legnagyobb előnyét akkor érezhetjük, ha szűk és nőies domborulatokat kiemelő, testhez simuló ruhát viselünk.

Mert a lézervágott termékeknek nincs varrása, így az nem látszódik át a ruhán. De nem csak a varrás nem látszódik, hanem még a bugyi körvonala sem, ráadásul nem is pödrődik fel a széle. Ezek a szélek tökéletesen illeszkednek a testhez, nem súrlódnak és nem dörzsölnek. Nincsenek címkék sem, így azok sem tudják kidörzsölni a bőrt.

Viselése rendkívül sokoldalú, lehet viselni bármely évszakban, bármilyen alkalomra és akármilyen ruha alá. Nincsenek kis domborulatok, hurkák és egyáltalán nem kell félni a kellemetlen bevágásoktól.

Lézervágott modelljeink: Monalisa, Katia, Bibiana, Tilly, Brunetta. Az alapmodellek fehér, fekete és testszínben kaphatóak, továbbá van a brand éppen aktuális kollekciótermékeihez kapható, anyagában és színében egyező melltartó is.

Mivel szűk ruhák alá kötelező darab, a lézervágott fehérnemű tökéletes megoldás lehet azok számára, akik nem szeretik a tangát, de nem akarják, hogy látszódjon passzentos ruhájuk alatt a bugyi vonala. Ezek a modellek a varrás nélküli széleik miatt láthatatlanok maradnak a ruha alatt és egész nap a helyükön maradnak.

Olyan különleges alsó ez, melynek sem derék, sem a fenékrészén (vagyis a szélein) nincs varrás. A különleges, rugalmas anyag nem bomlik el varrás, szegés nélkül sem.

Végül hadd oszlassunk el egy tévhitet! A fehér ruhák és nadrágok alá nem kell fehér bugyit felvenni. Sokkal jobb választás a testszínű lézervágott alsónemű, ami nem látszik át.

Oszd meg ezt a bejegyzést!