Ismered a 2018-as női fürdőruha trendet?

Női fürdőruha Bonatti fekete-fehér bikini

Ismered a 2018-as női fürdőruha trendet?

Tulajdonképpen az sem baj, ha nem, mert a Bonatti fürdőruhák között nagyon sok olyan darab van, amely tökéletesen megfelel a 2018-as fürdőruhatrend elvárásainak.

Velünk olyan menő lehetsz, mint New York, London, Párizs vagy Milánó divatdiktátorai. Ráadásul szerintünk az idei trend sokak számára kedvező, megengedő és elég sokféle ahhoz, hogy bárki megtalálja azt, ami jól áll neki és még divatos is.

Nézzük, mik az idei fürdőruhatrend legmeghatározóbb irányvonalai!

Az első jó hír, hogy továbbra is divat a csíkos.

Női fürdőruha Bonatti bikini  és egyrészes csíkos   Női fürdőruha Bonatti bikini csíkos 3 színű

Női fürdőruha Bonatti csíkos egyrészes   Női fürdőruha Bonatti csíkos kék

Női fürdőruha Bonatti bikini csíkos kék-fehér

De idén kifejezetten divatosak a retró fazonú darabok is, így a csíkos mellett a pöttyös labda stílus is jól működik, ha valakinek ez tetszene. A retró feeling pedig ezzel még nem ért véget, mert a szabás és a magasított derekú bikinik is előkerültek újra. Nem kell megijedni, a magasított derék kifejezetten előnyös bizonyos alakú nők számára és Marilyn Monroehoz hasonló alakot kölcsönöz. Akinek vannak még fenntartásai, az láthatja, hogy olykor a magas derék merész megoldásokkal járhat.

Női fürdőruha Bonatti fekete bikini magas derék  Bonatti fekete bikini magasított derék  Női fürdőruha Bonatti fekete bikini magas derékkal

 

A pántok divatja, mellé újra megérkeztek a fodrok, a csipkék és a gyűrűkel történő összekapcsolások. Ez utóbbi 2018 nyarán is biztosítja az igazán szexi megjelenést adó trikinik érdekességét. (A trikini átmenetet jelent az úszódressz és a bikini között, azaz egy részből áll, azonban a felső és alsó részt csak egy vékony, a hasrészen futó sáv köti össze.)

Női fürdőruha Bonatti bikini fodros virágos  Női fürdőruha Bonatti fekete trikini

 

Néhány egyrészes dressz combkivágása olyan magasra nyúlik, hogy lábad hosszúsága a topmodellekével vetekedhet (ez a kilencvenes években volt nagy divat), illetve vannak olyan darabok, melyeknek a dekoltázsa hívja fel magára a figyelmet.

   Női fürdőruha Bonatti fekete egyrészes mélyen dekoltált

 

A kifejezetten öves megoldás helyett a mi kollekciónkban övjellegű vastagabb derékmegoldások találhatóak. Az egyszerű hímzéstechnika gyakran jelenik meg a nyári ruhákon és a spagettipántos felsőrészeken, de idén a fürdőruhákon is felbukkant. De nagy divat a szegélyek és a szegélykontrasztok használata is. És persze el ne felejtsük megemlíteni, hogy újra divat a fehér.

Női fürdőruha Bonatti bikini csíkos övrésszel

 Bonatti fehér bikini

 

Töretlen a virágok és gyümölcsök jelenléte, illetve hódítanak a geometria minták is. A fekete-fehér színkombináció nem jelenti azt, hogy a fürdőruha unalmas. Ebben az évben különböző sziluettekkel és egyszerű nyomatokkal játszunk a trendhez illően. A fekete-fehér stílus kedvelői alternatív nyakkivágásokkal, kettős pántokkal, érdekes szabással, kontrasztokkal találkozhatnak.

 Női fürdőruha Bonatti bikini fekete-fehér mintás

Bonatti fekete-fehér bikini Női fürdőruha Bonatti fekete-fehér mell alatti elválasztóval

Női fürdőruha Bonatti bikini epres és fehér felső

 

A sportos fürdőruha olyan trend, ami valószínűleg már mindenki számára ismerős. Az újdonság ebben az évben a letisztultság és az egyszerűség. Talán ennek ellensúlyozására jelent meg a nyári fürdőruhatrend egyik legmenőbb újdonsága a geometriai kivágás, a szabásban megjelenő kreatív geometriai alakzat, a pántok, átkötések és átlapolások. Ez az anyaggal való igazán izgalmas játék.

Női fürdőruha Bonatti bikini sportos Női fürdőruha Bonatti bikini sportos 1

Női fürdőruha Bonatti fekete-fehér bikini Női fürdőruha Bonatti bikini mintázatos anyag

Idén nagyon fontos, hogy a fürdőruha összhangban legyen a strandruhával és a kiegészítőkkel, ezért mi is több újdonsággal készültünk, hiszen strandruhák, táskák és kalapok széles választékát is megtaláljátok márkaboltunkban, annak érdekében, hogy tökéletes legyen a nyári harmónia.

 Női strandruha Bonatti és kiegészítők Női strandruha Bonatti fehér

Női strandruha Bonatti kék Női strandruha Bonatti fehér hímzett

 

Be kell vallanunk, hogy az idei trendnek egy olyan változata is van, amivel nem szolgálhatunk: a félvállas fürdőruhák. Viszont helyette azt tudjuk mondani, hogy az áraink verhetetlenek a bikinik esetében akár a szabad választás és párosítás lehetősége is a tiétek.

Oszd meg ezt a bejegyzést!