Miért jó ajándék a pizsama?

Miért jó ajándék a pizsama? Azért, mert személyre szabható.

Miért jó ajándék a pizsama?

Minden évben megfogadjuk, hogy jó előre kitaláljuk, mivel fogjuk meglepni szeretteinket karácsonyra!

Végül azonban azon kapjuk magunkat, hogy hamarosan itt vannak az ünnepek és még el sem kezdtünk az ajándékokkal foglalkozni. Ráadásul a karácsony nem az egyetlen ünnepi alkalom, ami ránk vár. Mikulás, születésnapok, évfordulók, családi vagy baráti körben fontos alkalmak, amikre mind elő kell rukkolnunk egy-egy ajándékötlettel. Így válnak stresszessé az örömteli időszakok.

Szerencsére, van egy remek javaslatunk, ami leveszi a válladról ezt a terhet! Segítségével olyan ajándékkal lepheted meg szeretteidet, aminek garantáltan örülni fognak, és boldogan használják majd az ajándékaidat minden nap.

Mindig praktikus és könnyen személyre szabható ajándék a pizsama.

 • Évforduló alakalmából vagy a törődésük kifejezéseként a férfiak meglephetik szerelmüket egy csinos hálóinggel

Besa J 20 női hálóing, zöld színű Jessica J 20 női hálóing, rózsaszínLINDA J 20 női hálóing, fekete

 • Ezen kívül párkapcsolati mérföldkövek megünneplésére is kreatív ajándék egy új hálóruha. Eldöntöttétek, hogy összeköltöztök? Lepjétek meg egymást egy bolyhos pizsamával, ezzel jelképezve összetartozásotokat!
 • A Bonatti 2020-as őszi/téli kollekciójában férfi pizsamákból is hatalmas a választék.

Dion J 20 férfi pizsama, szürke felső résszel Kostas J 20 férfi pizsama, sötétkék felső résszel

 • Barátaink, ismerőseink számára is vicces ajándék lehet egy pizsama, amit minden nap használhatnak. Mivel számtalan vicces és aranyos mintával kaphatók márkaboltjainkban és a webshopban, így könnyen találunk a megajándékozott stílusához illő darabot.

 Dena J 20 női pizsama rózsaszín, koalás felső résszel Beverly J 20 női pizsama szürke, koalás felső résszelALEKA J 20 női pizsama rózsaszín, bárányos felsővel

 • Biztos van olyan szeretted, aki imád egész hétvégén pizsamába maradni. Lepd meg őt a 2020-as őszi/téli Bonatti kollekció egyik puha, meleg pizsamájával!
 • A Bonatti pizsamáiban senkinek sem kell kellemetlenül éreznie magát, ha váratlanul csengetnek és ajtót kell nyitni. Pizsamáink ugyanis olyan divatosak, hogy a legtöbbször egyenértékűek egy szabadidőruhával
 • Ebből kifolyólag akár az utcán is bátran hordhatjuk őket, mint ahogy erről már korábban írtunk is.
 • A koronavírus miatt kialakult helyzetben sokan vannak home office-ban, ami azt jelenti, hogy akár napokig ki sem lépnek a lakásból, főleg ebben a hideg, ködös időben. Számukra kitűnő ajándék egy új pizsama, hogy legyen mit hordaniuk otthon.
 • Kortól és nemtől függetlenül fiataloknak és időseknek, férfinak és nőnek egyaránt jó ajándék.
 • Mivel számos anyagból, illetve rövid és hosszú változatban is elérhető, ezért egy pizsama bármelyik évszakban ideális ajándék. Lepd meg szeretteidet egy kényelmes szettel, ami kéznél lehet, akkor is, ha kórházba kell menni, de akár a jövő évi nyaraláskor, utazáskor is hasznát veszik! Sosem árt, ha lapul egy-két tartalék a szekrényben.
 • Ha ismersz valakit, aki imádja a macskákat, a 2020-as őszi/téli kollekció fekete, cicás női pizsamájának egészen biztosan örülni fog.

 Ajana J 20 női pizsama., cicás MEDEA J-19 - Bonatti női pizsama - 2019

Hagyj fel idén az ünnepi kapkodással, nézz szét a Bonatti széles kínálatában és meg fogod látni, milyen jól személyre szabható ajándék a pizsama!

Te melyiknek örülnél?

Ha szeretnél pizsamát venni ajándékba, itt a tökéletes alkalom!

2020. november 20-ától egészen november 25-éig mindenki számára 20% kedvezménnyel vásárolhatók meg szatén fehérneműink, többek között az alábbi hálóingek és pizsama is. Az akció a márkaboltokban és a webshopban egyaránt érvényes. Ezt az akciót mindenki igénybe veheti. DE A BONATTI ELIT KLUB TAGJAI, MINDEZEK FELETT, VÁSÁRLÁSUKHOZ MÉG EGY THE BODY SHOP AJÁNDÉKCSOMAGOT IS KAPNAK! Ehhez nem kell mást tenniük, mint a márkaboltokban vásárláskor bemutatni az aktuális Elit Klubos hírlevelet. A webshopban történő vásárlás esetén pedig az ELIT KLUB hírlevélben kapott kuponkóddal érvényesíthetik a The Body Shop ajándékcsomagot és a kedvezményt.

GISELLE J-20 női hálóing, sötétkékMacarena J-20 női hálóing dzsungel mintás Nives J 20 női pizsama, kezes-lábas, dzsungel mintás

Share this post