Dzsungelláz a Bonatti fehérnemű márkaboltjaiban

Dzsungelláz a Bonatti fehérnemű márkaboltjaiban

Dzsungelláz a Bonatti fehérnemű márkaboltjaiban

Az ősznek sokféle és gyönyörű színe van. De az idei trend az őszi divatban is valami meglepő újdonságot hozott.

A Bonatti fehérnemű az őszi kollekciójának tervezése során gondolt azokra is, akik szeretik az egyediséget és az évszaknak megfelelő színvilágot. A 2020-as év egyik meghatározó divattrendje a dzsungelláz téma. A nyár folyamán indult népszerűsége az őszi időszakra csak erősödött azoknak a ruhadaraboknak a népszerűsége, amelyeken dzsungel motívumok jelennek meg. A Bonatti fehérnemű új, 2020-as őszi fehérnemű-kollekciójában is megjelenik a dzsungelláz. A motívumok és a színek pedig az őszhöz illő föld színekben mutatkoznak meg, mint például az olajzöld, a mélyzöld és a barna.

                                Az ősznek sokféle és gyönyörű színe van.          Az ősznek sokféle és gyönyörű színe van. De az idei trend az őszi divatban is valami meglepő újdonságot hozott.

A divatszakértők szerint a trópusi formatervezés és a minták, illetve ilyen témájú nyomatok annyira hódítanak, hogy megjelennek az otthon belső terétől a divatos ruhákon át egészen a fehérneműkig. A dzsungel téma egyik központi elemei természetesen a növények. A trópusi trend ösztönözte a függő növények, cserepes páfrányok, kis fák és kaktuszok megjelenését a ruhadarabokon. De népszerűek többek között a flamingók, az ananászok és a tukánok is. De az időtlen klasszikus leopárdmintától kezdve egészen a merész dzsungelmintás arcmaszkokig mindent megtalálhatunk az őszi nagyvárosi divatdzsungelben. A szlogen sokszor úgy hangzik, hogy engedd szabadjára a benned rejlő vadállatot. Ám a minimalizmust előtérbe tolva a divat mégis maximális hatásra törekszik.

Az őszi kollekció fehérnemű, hálóruha termékein legtöbbször az olajzöld szín jelenik meg a különböző mintákban.

 

 BELEN J-20 női köntös felvéve

Az egyik ilyen dzsungelmotívum a páfrány levelét olajzöldben és az ősz egyik legjellemzőbb színét, a narancssárgát kombinálja. Utóbbit egy egzotikus virág formájában. Ez a minta különleges, mégis visszafogott eleganciát tükröz. A dzsungelláz másik virágmotívuma már nagyobb alakban jelenik meg, így az ilyen fehérneműket a sötét alapon nagyobb, a sárga több árnyalatában pompázó liliomok uralják. Ezeket a motívumokat a fehér szín öleli körül és emeli ki még inkább. A különlegességet kedvelőkhöz tökéletesen illik ez a mintázat, valamint a színvilág.

A dzsungel nem létezhet igazi a ragadozók nélkül, éppen ezért a tervezőnk is szerettek volna kedvezni a merészebb, vadabb minták szerelmeseinek. Tehát az őszi kollekcióban megjelenik a leopárdminta barna színvilága, egy kis fekete csipkével díszítve. Ezek a fehérneműk tökéletesek többek között azok számára is, akik a kihívóbb dolgokat részesítik előnyben.

Női nesszeszer 4 J-20Női nesszeszer 3 J-20Női nesszeszer 2 J-20Női nesszeszer 1 J-20

Az előbbi és utóbbi motívumok esetében nem csak fehérnemű, különböző típusú hálóruha és köntös érhető el, de készítettünk több típusú nesszeszert is. Így biztosítva a lehetőséget a teljes összhatás elérésére. Fehérneműink és kiegészítőink természetesen a divatosság mellet is megőrizték a vásárlóink által már jól ismert puhaságot. Továbbra is a legfinomabb pamut anyagból készítjük fehérneműinket és kiegészítőinket, így gondoskodva a „mintha rajtunk sem lenne” érzésről.

Most pedig még inkább érdemes hozzánk benézni!

2020. október 9-étől vasárnap 11-éig Bonatti napok vannak. Így 20% kedvezményt adunk az őszi kollekció melltartóira (bázis melltartókat kivéve). De ez még nem minden, mert márkaboltjaink egyedi akciókkal és meglepetésekkel várnak mindenkit mindennap.

Oszd meg ezt a bejegyzést!