Kedvezményes fürdőruhák igazi férfiaknak

Bonatti fürdőruha és strandkiegészítők 30-505 kedvezménnyel

Kedvezményes fürdőruhák igazi férfiaknak

Hölgyeim és uraim, ideje górcső alá venni a férfi fürdőruhatrendeket! Na, de miért éppen most, nyár végén?

Azért, mert a Bonattinál most kedvezményes fürdőruhák közül válogathatnak az erősebb nem képviselői (vagy a barátnőik) is. Akár fél áron is hozzá lehet jutni a legtrendibb férfi fürdőruhákhoz. Így, azokat a férfiakat, akik most szeretnének fürdőruhát vásárolni nagy valószínűséggel itt már meg is nyertük. Főleg, ha egy tudatosabb vásárlóval van dolgunk és nem csak az ár a fontos szempont a megfelelő fürdőnadrág kiválasztásánál.

Habár a nyári nap sugarai már el-eltünedeznek, még mindig találhatunk strandolásra alkalmas időpontot. Azonban az sem kizárt, hogy valaki már az uszodába és wellnesshez vagy a következő strandszezonra szeretné beszerezni a legjobb fürdőruhát, ráadásul kedvező áron.

Pontosan ezért szeretnénk bemutatni néhány darabot a 2020-as férfi fürdőruhatrendeknek megfelelő férfi Bonatti fürdőruha-kollekcióból, melyekre most 30-50% kedvezmény is van.

A kedvezményes fürdőruhák között a hölgyek és az urak legnagyobb kedvencei a következők:

Mindannyian tudjuk, hogy nem csak a férfiak nézik meg a hölgyeket a vízparton. Bizony-bizony, a nők is szemrevételezik a férfiakat. Ma már senki nem fog elpirulni ezen a kijelentésen. De a hölgyek nem csak a férfi testben gyönyörködnek, hanem néha egy-egy fürdőruha választáson is megakad a szemük.

Íme, az úgynevezett férfi fürdőboxer, mely – ha viselője jól választ – előnyösen emeli ki az edzéssel töltött hosszú téli hónapok eredményét.

Bonatti 2020 strandkollekció - férfi-fürdőboxer - 20/173 Bonatti 2020 strandkollekció - férfi-fürdőboxer - 20/159

 

Ha valaki mindenképp fürdőboxert húzna a strandra, akkor ideje most beszerezni, mert ezekre a termékekre, most 50% kedvezmény van.

Habár a fecske trendje évek óta leszállóágba került, mégis vannak olyan merészebb férfiak, akik szívesen bújnak ebbe a fiatalok által méltatlanul retrónak titulált fürdőruhába. Bár elsősorban az idősebb férfiak azok, akik előszeretettel hordják, mégis akadnak olyan fiatalok is, akiknek előnyösen áll. Ebben az esetben biztos, hogy rájuk sok fiatal női szem odafigyel, ha végigsétálnak a parton, vagy a strandon. Ám a fecske hordása igazából egy életérzés, ezért nem is kell túlragozni annak, aki ezt a fürdőruhafajtát részesíti előnyben.

Bonatti 2020 strandkollekció - férfi-fürdőfecske - 20/182 Bonatti 2020 strandkollekció - férfi-fürdőfecske - 20/188 Bonatti 2020 strandkollekció - férfi-fürdőfecske - 20/188b

 

A Bonatti fürdőfecske is megtalálható a kedvezményes fürdőruhák között, most 30% kedvezménnyel szerezhető be.

Azoknak sem kell aggódnia, akik a megszokott, hosszabb, egyáltalán nem feszülő fürdősort mellett döntenének. Az igazán népszerű fürdősortok között bárki megtalálja a neki megfelelőt, színben és mintában is.

Bonatti 2020 strandkollekció férfi fürdőshort-189 Bonatti 2020 strandkollekció férfi fürdőshort - 206Bonatti 2020 strandkollekció férfi fürdőshort - 212

 

Ami külön jó hír, hogy ezeket is kedvezményes, 30%-os áron lehet beszerezni most a Bonatti márkaboltokban és a webshopban is.

Remélhetőleg nem csak a nők, de a férfiak figyelmét is felkeltette a Bonatti kedvezményes fürdőruhák kínálata. Még több ötletért, vagy még több akcióért érdemes ellátogatni a Facebook oldalunkra!

Share this post