Fürdőruhák nem csak strandra

Fürdőruhák nem csak strandra

Fürdőruhák nem csak strandra

Azt mindenki tudja, hogy az egyrészes fürdőruha igazi klasszikus a strandon, de nagy előnye, hogy felsőként is viselhető.

De a szoknya, sort és fürdőruha kombináció 2022-ben nem ér véget az egyrészes fürdőruhák használatával. Alapvető dolog, hogy a sort és a szoknya is tökéletes választás vízpartra, kiránduláshoz vagy éppen koncertekre. A biztonság és a mozgás szabadsága miatt sokan részesítik előnyben az egyrészes fürdőruhákat, de az idei Bonatti nyári kollekcióban bőven akadnak olyan De a szoknya, sort és fürdőruha kombináció 2022-ben nem ér véget az egyrészes fürdőruhák használatával. Alapvető dolog, hogy a sort és a szoknya is tökéletes választás vízpartra. De idén is vannak a Bonatti fehérnemű-kínálatában olyan fürdőruhák, amelyek túllépik önmagukat.

A fürdőruha-viselet több évtizedes, vagy inkább évszázados múlttal rendelkezik. A nők az 1860-as évektől kezdve fürdőzhettek nyilvánosan, ekkor viszont még testükből lényegében semmit sem mutathattak. Csak az 1920-as évektől lazultak a tabuk. Viszont a fürdőruha ma már nem csak fürdésre szolgál, hanem igazi nyári alapruhadarab.

Nézzük az egyrészes Bonatti fürdőruhák néhány darabját, amik szoknyához is passzolnak!

 

Bonatti bikinik sortokhoz

Ne feledd a következő nagyon fontos gondolatot, amely nem csak nyárra szól a strandoláshoz! Nincs az a narancsbőr, nincs az az úszógumi vagy széles csípő, ami megtilthatná egy nőnek, hogy fürdőruhát húzzon. Egyszerűen csak meg kell találni az előnyös terméket. A Bonattinál mindenkinek segítünk ebben!

Share this post