Szerelmes nyár, forró éjszakák, szexi hálóruha

Szerelmes nyár, forró éjszakák, szexi hálóruha

Szerelmes nyár, forró éjszakák, szexi hálóruha

Mostanában az éjjelek forróbbak voltak, mint a korábbi napokban, így kevesen tudtak igazán jól aludni. Ezért is fontos a jól megválasztott nyári hálóing.

Azt már sokszor említettük, hogy hazánkban a hideg tél és a forró nyár jelentős hőmérsékletkülönbségei miatt legalább két szezonra érdemes megfelelő hálóruhát beszerezni. Ráadásul mivel a hálóruhát, pizsamát, hálóinget ajánlott 2-3 naponta cserélni, a megfelelő higiénia miatt, bőven van alkalmunk az évszaknak megfelelő fehérneműk között válogatni. Az alapokat már mindenki kívülről fújja:  a választott hálóruha, pizsama vagy hálóing legyen bőrbarát, jól szellőző anyagból, ne szorítson se derékben, se bokánál, se a mell körül. Ez a szexi hálóruha esetében is alapvető követelmény!

Nem kell nagyon erőlködni, hogy visszaemlékezzünk rá, a divatguruk szerint a pizsama és a hálóing a 2020-as év karantén egyenruhája volt. Divatosnak lenni viszont sosem megy ki a divatból! Ha te is ezt gondolod, akkor miért ne hordhatnál valami igazán stílusosat éjszaka is! Idén kifejezetten divat a rövid camisole (cami) és a rövidnadrág kombó, ami szexi mégis szuperkényelmes.

A könnyű, szatén, puha éjszakai viselet a 2021-es trendek szerint fényűző megjelenést kölcsönöz, még otthon is. Tehát a letisztult hangulat érdekében ez kötelező, főleg, mert a trendek szerint a hálóruha ma már nem csak az alvásról szól.

Ráadásul a divatguruk szettekben gondolkoznak, ahol a pizsamának zsebe van. Ebbe a mobilok és egyéb kütyük kerülhetnek.

Bonatti fehérnemű női babydoll TILLY P-20

Vagy egy másik, színben hasonló szett:

De mitől lesz egy nyári hálóing csábító? Legfőbb ismérve, hogy valamilyen lágy esésű anyagból készül. Lehet szatén, szaténszerű műselyem, vagy egy könnyű viszkóz. Általában pántokkal, fodrokkal és csipkékkel kombináltak, illetve kicsit többet láttatnak a női testből, mint hagyományos társaik. A selymes tapintású, poliészter alapanyagok hangsúlyozzák a nőies vonalakat és kellemes érzést biztosítanak a bőr számára.

Akár szexi hálóruha, akár pizsama a választottunk fontos szempont, hogy szívesen viseljük, jól érezzük benne magunkat!

Válassz rövid fazonú szexi babydollt vagy elegáns, hosszabb hálóinget! Élvezd az állítható spagettipántokat, a csipkét, a hátat szabadon hagyó fazon előnyeit, vagy viseld a V vagy az enyhén lekerekített nyakú modelleket!

Share this post