Szerencsét hozó piros fehérnemű Szilveszterre!

Szerencsét hozó piros fehérnemű Szilveszterre! Nőknek és férfiaknak.

Szerencsét hozó piros fehérnemű Szilveszterre!

Az idei év vége nem a nagy bulikról fog szólni, ám ez nem jelenti azt, hogy ne lehetnénk igazán csinosak Szilveszterkor!

Voltál-e már négyfős családi házibuliban? Itt az alkalom! Ha mégsem, akkor marad az otthoni édes semmittevés a családunkkal vagy a párunkkal, esetleg néhány barátunkkal. De a csendes bulik nem a slamposságról szólnak! Ilyenkor sem mindegy, milyen ruhát veszünk fel. Egy olasz babona szerint a szerencsét hozó piros fehérnemű viselése megalapozza a jövő évi sikereket. Érdemes tehát ebben a színben gondolkodni!

A piros fehérnemű viselésének újévi hagyománya több országban is elterjedt. Egy ilyen nehéz, megpróbáltatásokkal teli év után, mint az idei, jobb biztosra menni és mindent elkövetni a szerencsés új év érdekében!

Sok helyen a babona része az is, hogy a fehérneműnek mindenképp újnak kell lennie. A Bonatti márkaboltokban és a webshopban több piros színű darab közül is tudsz választani. Ha „láthatatlan” és szuperkényelmes, akkor a női és férfi alsók jöhetnek szóba. Például ezek:

 

BEL J-20 női brazil bugyi, pirosBonatti - MARINELLA NG-21 női bugyiBonatti CHESTER NG-21 férfi fecske

Ha az idei Szilvesztert otthon töltöd, miért ne lőhetnéd fel hamarabb a pizsamát! Egy piros pizsamával lehet, hogy megduplázzuk a szerencsénket a jövő évre. Kipróbálni mindenképp érdemes! Mi ezeket ajánljuk:

Bonatti NIVES NG-21 női pizsamaBonatti NURA NG-21 női baby dollBonatti NORTON NG-21 férfi pizsama
Természetesen bármilyen otthoni viseletre szánt Bonatti termékből választhatunk pirosat Szilveszterre. Kínálatunkban megtalálhatóak például papucsok és köntösök is ebben a színben, melyek igazi komfortérzetet nyújtanak a hidegebb téli időszakban.

Coral NG 21 papucsBonatti - LOGAN NG-21 férfi papucsBonatti - karácsonyi női köntös - Marina-NG20

Csipkés piros melltartóban nem csak a szerencse érhet utól, de igazán szexinek is érezheted magad az új év kezdetén!

Bonatti - karácsonyi női melltartó - Renia-NG20Bonatti - karácsonyi női push-up melltartó - Nuria-NG20onatti női melltartó - Eleonora - NG20

Bárhogy is döntesz, kívánunk Neked egészséges, élményekben gazdag sikeres új esztendőt! A szerencsét hozó piros fehérnemű, ha úgy döntesz, még Szilveszter napján is megvásárolható márkaboltjainkban a Korzókon 14:00-ig, a Széphalom bevásárlóközpontban pedig 12:00-ig.

Oszd meg ezt a bejegyzést!