Változatos női alsók csomagban

Változatos női alsók csomagban

Ha valaki Bonatti fehérneműt visel biztos lehet benne, hogy sokkal jobban fogja szeretni a szürke hétköznapokat és elégedettebb lesz önmagával is.

Női alsót választani nem mindig egyszerű feladat. Sokszor sok idő telik el mire megtaláljuk az igazán nekünk való és kényelmes fazont. Olyan sok idő, hogy mire észbe kapunk addigra már nincs többé az a fazon, nincsenek színváltozatok, hiányos a méretválaszték. Ha szettet akarunk összeválogatni, akkor viszonylag egyszerű a dolgunk, mert az anyagok, minták és színek alapot teremtenek arra, hogy különböző fazonú fehérneműket válogassunk össze. Így a fehérnemű-szettet nem csak a melltartó és a bugyi alkotja majd.

De mi van akkor, ha nem akarunk válogatni mert egy típus tetszik és felel meg nekünk igazán, de nincs idő a válogatásra a nézelődésre pedig szeretnénk a változatosságot és nem 10 darab egyforma fehérneműt akarunk vásárolni.

Bár a Bonatti fehérnemű webáruházban történő vásárláskor is van elegendő idő arra, hogy átgondoljuk, mi az, amire valóban vágyunk, a boltban pedig szakértő eladók segítik a munkát a legegyszerűbb mégis a női alsó csomagok választása.

A fehérneművel kapcsolatban komoly elvárásai vannak egy igazi nőnek.

Egyszerre legyen ízléses és láthatatlan, egészséges védelmet nyújtó és szexi; de szerintünk nagyon fontos még a minőség és a kényelem is. Így, ha megtaláltuk a számunkra megfelelőt nem érdemes elszalasztani. Érdemes a 3 vagy 5 darabos színváltozatokat felvonultató női alsó csomagokat választani.

A mi küldetésünk: Egész nap jó érzést biztosítani a hölgyeknek a puha érintésű, kényelmes Bonatti fehérneműkkel, és megadni nekik a „mintha rajtam sem lenne” érzést.

Több mint 10-féle 3 darabos női alsó csomagunk és közel 10-féle 5-darabos női alsó csomagunk van. A szürke alapszín kedvelői a MILANA 5 P-20 női alsó csomagnak örülhetnek. A virágmintákért rajongók számára a MELANIA 3 P-20 női alsó 3 darabos csomagot ajánljuk. De nem maradnak termék nélkül a kék szín és az apró minták kedvelői sem, ahogy a szolid és visszafogott színek világát előnyben részesítők sem.

3 darabos női alsó csomagok5 darabos női alsó csomagok

 

MARINELLA 3 P-20 női alsó
MARINELLA 5 P-20 női alsó
MAGGIE 3 P-20 női alsó
MELANIA 3 P-20 női alsó
MILANA 5 P-20 női alsó
MARINELLA 3 NG-20 bugyi
MARINELLA 5 J-19 II – Női alsó
MARINELLA 5 J-19 I – Női alsó
MARINELLA 3 J-19 V- Női alsó
MARINELLA 3 J-19 IV- Női alsó
MARINELLA 3 J-19 III- Női alsó
MARINELLA 3 J-19 II- Női alsó
MARINELLA 3 J-19 – Női alsó
ALINA 3 J-19 – női alsó
ALETA 5 J-19 – Női alsó
ALESSIA 5 J-19 – Női alsó
ALDA 3 J-19 – Női alsó

Share this post