Legyél gyönyörű! Fogyj játszva velünk!

Czanik Balázs az „Ünnepelj és fogyj!"

Legyél gyönyörű! Fogyj játszva velünk!

Az egyik leggyakoribb újévi fogadalom a fogyással és a külső megszépítésével jár együtt.

2018-ból már lassan eltelt egy hónap. Megfogadtál valamit, úgy érzed, hogy sikerre viszed? Mit érnek a szilveszteri fogadkozások, ha néhány lépés után már fel is adjuk őket? Hogyan érhetjük el, hogy valóban képesek legyünk betartani őket? Néhány alapszabály:

  1. Sose fogalmazzunk meg megvalósíthatatlan célokat!
  2. Az lehet a legjobb, ha csak egy célunk van.
  3. Legyél tisztában a fogadalom valós okával!
  4. Csinálj egy tervet arról, hogyan fogod elérni a célodat!
  5. Ne add fel!
  6. Néha jutalmazd meg magad!

Mi azt tapasztaltuk, hogy csodák nincsenek csak kemény munka.

Az okos fogyás egyik alapja az életmód megváltoztatása. De tévedés azt hinni, hogy aki fogyókúrázik, az éhezik. Nem éhezik, csak mást eszik, és sokat mozog. A tavalyi évben együttműködtünk Czanik Balázzsal, a Capoeira Aerobik megalkotójával, aki szerint, ha már rászántuk magunkat a mozgásra, azonnal jön a következő kérdés az étkezésre vonatkozóan. A súlyvesztést – a mozgás mellett – a legtöbben csökkentett szénhidrát-bevitellel tudják elérni, vagyis az édességeket, valamint a fehér cukorral és a fehér liszttel készült ételeket száműzik az étrendjükből. A 2017-ben megjelent új könyv az „Ünnepelj és fogyj!”, a sportoló tréner által képviselt életmódprogramhoz igazodó egészséges édes és sós desszertek receptjeit tartalmazza, ami hasznos olyan emberek számára is, akik valamilyen ételallergiában szenvednek.

Azt Balázs sem ígéri, hogy ezekből büntetlenül lehet befalni minden nap egy óriási adagot és emellett is hamarosan szép karcsúak leszünk. De az biztos, hogy ha jelentős feleslegtől kívánunk megszabadulni, akkor a nagy elhatározást komolyan segítik a könyvben szereplő receptek. Ráadásul nem szabad elfelejteni, hogy nemcsak a kisebb méretű ruhákért, a darázsderékért és a kerek popsiért küzdünk, hanem akár a megfelelő vérnyomásért, koleszterin- vagy vércukorszintért is.

Mivel gyakran a közvetlen környezet lehet a sikeres változás legnagyobb akadálya, mi a Bonattinál elhatároztuk, hogy melléd állunk és támogatunk Téged, ha fogynál, ha csinosabb és szebb szeretnél lenni. Ezért Facebook oldalunkon játékot hirdetünk, amely 2018. január 31-étől február 5-éig tart és, aminek keretén belül 5 db Ünnepelj és fogyj!” című könyvet sorsolunk majd ki. Játssz velünk! Fogyj velünk!

Ne feledd, a hibázás, a botlás nem jelent szükségszerű feladást! Légy türelmes, megértő magaddal szemben, de ne add fel a célkitűzést! Mert a szép és igényes fehérneműk az egészséges testen mutatnak igazán jól.

Legyél gyönyörű! Fogyj játszva velünk!

Oszd meg ezt a bejegyzést!