Újra hódítanak a kék fehérneműk!

kék fehérnemű

Újra hódítanak a kék fehérneműk!

Ismét előtérbe kerül a kék szín és annak árnyalatai!

A fehérneműk világában újra és újra visszaköszönnek bizonyos színek. A Bonatti fehérnemű 2021-es tavaszi kollekciójában nagy szerepet kapnak a meseszép világoskék és sötétkék fehérneműk. A kék színről elsősorban az ég és a tenger jut az eszünkbe, amelyek a nyugalom érzését keltik. A kék fehérneműk esetében is hasonló a helyzet! Ismerkedj meg a Bonatti kék szín különböző árnyalataiban pompázó fehérneműivel!

A világoskék fehérneműk letisztultságot, kifinomultságot sugároznak. A kék fehérneműk lágyabb, kellemesebb színe bugyiban, melltartóban, babydollban és hálóingben is elérhető. A világoskék fehér színnel kombinálva, fehér mintákkal vagy fehér csipkével különlegessé teszik ezeket a kék fehérneműket.

Nem vitás, az éjkék szín a vadító színek közé tartozik. Különlegessége a mély, intenzív színben rejlik, amelytől sokkal szexisebbnek érezhetjük magunkat. De ha a szín önmagában nem lenne elég, a Bonatti gondoskodott arról, hogy ezek a kék fehérneműk teljes mértékben különlegesek, nőiesek és szexisek legyenek. Egyedi minták és stílusok közül választhatunk sötétkék fehérneműt a Bonatti 2021-es tavaszi kollekciójából.

A kék nem csak színekben, de mintákban is hódít idén! A 2021-es tavaszi kollekcióban kék virágmintás fehérneműket is találhatunk, amelyekkel egy kis vidámságot vihetünk nem csak a ruhatárunkba, de hétköznapjainkba is! Nézd meg virágos fehérneműkről szóló blogbejegyzésünket is!

Oszd meg ezt a bejegyzést!


You've just added this product to the cart: