2019-es fehérnemű-trendek

2019-es fehérnemű-trendek

2019-es fehérnemű-trendek

2019-es fehérnemű-trendek

A 2019. évi fehérnemű-trendek alapjait úgy lehetne legegyszerűbben összefoglalni, hogy a szép pasztellektől a szexi pántokig minden lehetséges.

Még mindig félénk vagy ahhoz, hogy viseld a bevállalósabb fehérneműket, vagy már vadászol az idei fehérnemű-trendek legjobb darabjaira? Frissítsd fel fiókodat a fehérneműk új trendjeinek Bonatti termékeivel, amelyek ebben az évben is tarolni fognak! A „fehérnemű mint felsőruházat” trend megjelenésével a fehérnemű márkák végső soron átírják divatvilágot, hogy kiemeljék viselőik sokféleségét, sokoldalúságát!

Szupernőies

A szép és finom csipke mindig is a divat kedvence volt, időtlen megjelenésével egyetlen darabját sem lehet megunni. Ezek azok a fajta fehérneműk, amelyekkel rögtön szerelembe lehet esni, akkor is, amikor tükörbe nézel. Finom, egyszerű ruhadarabokról van szó, amelyek magukba foglalják a nőies vonásokat egy cukormázas pasztellszínben. Ráadásul nem szabnak határt a képzeletnek.

Remek példa erre Irena push up-os melltartónk és Lolita alsónk!

 

Meztelen fehérnemű

A Bonatti esetében mindig is arra törekedtek a tervezők, hogy minden fehérnemű felvételekor elhangozhasson a mondat: Olyan, mintha rajtad sem lenne. Nos, az úgynevezett meztelen fehérnemű-trend árnyalatán igazán van mit nézni, de mégsem lehet látni. Szexi, ízléses, ám mégis elegánsan visszafogott. Ez a szín ráadásul egyre több árnyalatban jelenik meg minden márka bővülő választékában. Történik ez annak érdekében, hogy minden bőrtónushoz tudjon passzolni az eddigi szabványos alapszínt képviselő „meztelen árnyalat”.

Ilyen az Emma push up-os melltartó modellünk, és Tilly alsónk!

Modern sportos

A sport ihlette fehérneműt hatalmas visszatérés jellemzi, és úgy látszik a trend erősödik. A 90-es évek stílus-korszakának újjáéledése, az utcaruházat és a kényelmes öltözködés ösztönözte a tervezőket, illetve a sportos női életforma is támogatta, hogy népszerűvé válhasson ez a stílus. Gondoljunk melange szövetekre, rugalmas szalagokra, hálórészekre és logókra. Ez a trend egyértelműen bizonyítja, hogy szólhat a fehérnemű is a divatos kényelemről.

Például Ivette és Emina sportmelltartóink.

Szalagok és pántok

2018-ban a fürdőruhák esetében bukkantak elő a szalagok és a pántok újra. Úgy tűnik azonban, hogy az idei évben ez a trend csak erősödik.

Oszd meg ezt a bejegyzést!