Miért fontos a fehérnemű-vásárlás?

Miért fontos a fehérnemű-vásárlás?

Miért fontos a fehérnemű-vásárlás?

Miért fontos a fehérnemű-vásárlás?

Bár egyes fehérneműk, mint a Bonatti fehérneműi sokáig szolgálhatják tulajdonosaikat, nagyon fontos, hogy rövidebb, hosszabb idő után új fehérneműket vásároljunk és felújítsuk alsónemű ruhatárunkat is.

Összeszedtünk néhány okot, amiért mindezt fontosnak tartjuk.

1. Az agyonhasznált, kinyúlt, elkopott fehérnemű CIKI!

Ha a fehérneműdet már nem mered felvenni olyan nyilvános helyre, ahol le kell vetkőznöd, akkor az a fehérnemű megérett a kidobásra. Képzeld el, hogy mentőt hívnak hozzád és a jóképű, Brad Pittre hasonlító orvos meglátja a lyukas bugyidat! Ebben a helyzetben egészen biztosan lőttek az önbizalmadnak és, még ha esélyed lehetne rá, a romantikus lehetőségeknek is. És uraim, ez a férfiakra is vonatkozik, csak Brad Pitt-et kell egy csodaszép nővel helyettesíteni.

2. A viseltes fehérnemű csúnya látványt nyújt

Biztos, hogy egyetlen olyan bugyi, melltartó, alsónadrág sincs a fehérneműs fiókban, amin meglátszik az idő vasfoga? Sajnos a tapasztalat az, hogy hajlamosak vagyunk túlhordani a fehérneműinket, azzal a felkiáltással, hogy úgysem látszik.

3. A túlhordott fehérnemű egészségügyi kockázatot jelenthet

Hiába a gondoskodás és az odafigyelés, a precíz mosás, egy idő után az izzadtság és egyéb szennyeződések megbújhatnak a szálak között. Ez egy idő után csereéretté teszi a fehérneműt.

4. A csereérett fehérneműk rosszat tesznek a párkapcsolatnak

Ha van párod, akkor azért, ha nincs, akkor azért kell kiemelt figyelmet fordítanod a fehérneműidre. Elég lehangoló, ha egy randin kinyúlt, szakadt boxerben, vagy beszürkült tangában pompázunk. Erről mindenkinek az jut az eszébe, hogy az illető igénytelen, nem törődik a külsejével és a higiéniával sem. Még akkor is ezt gondolod, ha tudod is, hogy nem így van. A sokéves kapcsolatban sem felemelő érzés, amikor a párodat romantikusan vetkőztetve olyan leharcolt fehérneművel találkozol, ami már az első randin is rajta volt.

5. A női mell többször változik egy éven belül is

A női mell, még ha nem is látjuk vagy érzékeljük, többet változik és fontos, hogy ebben melltartóügyileg is támogassuk. A rossz méretű vagy fazonú fehérneműnek lehetnek akár egészségre káros veszélyes következményei is.

6. Ha szeretünk vásárolni, akkor ez kisebb helyen elfér, mint egy cipő

Az új fehérnemű jól néz ki és feldobja az ember önbizalmát. Ha meg akarod jutalmazni magadat, akkor kezdd az intim testrészeiddel és figyelj a testedre és ezáltal a lelkedre is!

Oszd meg ezt a bejegyzést!