Legyen összhang és stílus az életedben!

Legyen összhang és stílus az életedben!

Legyen összhang és stílus az életedben!

A szürke hétköznapok, a napi rutin, az élet problémái. Ezek azok az alapvető mumusok, amikről úgy tartják, hogy stílusgyilkosok. Éppen ezért annak, aki igazán stílusos szeretne maradni néhány dolgot fontos szem előtt tartani vagy mindennap megtenni.

Gondolkozz előre és tervezz!

Ha valaki igazán csinos szeretne lenni, annak érdemes előre megterveznie mit fog felvenni másnap reggel. Ha csak a stressz nem pozitívan befolyásol, akkor a reggeli rohanás tehermentesítése érdekében érdemes előző este – az időjárás jelentést is belekalkulálva – figyelmet fordítani a ruha- és a hozzá passzoló fehérnemű-választásra.

Mindig kényelmes, de szexi fehérneműt vegyél fel!Mindig kényelmes, de szexi fehérneműt vegyél fel!

Egyre többen vallják, hogy a magabiztosság titka a tökéletes fehérnemű! Bár a kíváncsi szemek elől rejtve marad, általa egész nap vonzónak érezhetjük magunkat. Sőt, nem csak az egyedülállók számára előnyös, ha erre az apróságra mindig figyelnek.

 

Tudd, hova mit veszel fel!

Azt mondják, egy stílusos nő jól informált a dress code tekintetében, soha nincs alul- vagy túlöltözve egy eseményen és mindig ellenőrzi az időjárás jelentést, főleg ha egy különleges eseményen vesz részt. Mindezen felül azzal is tisztában van, hogy milyen ruhához, milyen fehérneműt vegyen fel.

 

Egyre többen vallják, hogy a magabiztosság titka a tökéletes fehérnemű!  Azt mondják, egy stílusos nő jól informált a dress code tekintetében, soha nincs alul- vagy túlöltözve egy eseményen és mindig ellenőrzi az időjárás jelentést, főleg ha egy különleges eseményen vesz részt.

Mindig kényelmes, de szexi fehérneműt vegyél fel! Figyelmet kell fordítani a ruha- és a hozzá passzoló fehérnemű választására

Alakítsd ki a saját stílusodat!

Aki igazán stílusos, az ugyan figyelembe veszi a divatot, de nem vesz fel csak azért valamit, mert az éppen trendi. Úgy választ ruhát és fehérneműt, hogy az jól álljon, kényelmes és csinos legyen, illetve tükrözze az egyéniségét is.

A legutolsó és legfontosabb dolog, hogy:

Legyél igényes fehérnemű terén!

Ez nem csak azt jelenti, hogy nem veszünk fel elhasználódott, kinyúlt és lyukas darabokat, hanem azt is, hogy például tudjuk, az esti viselethez gyakran egészen másfajta fehérnemű kell, mint napközben. Így ezeket az alapdarabokat érdemes mindenkinek előre beszerezni, hogy senki ne jöjjön zavarba, ha ezekre szükség van.

Akik ezekkel a szabályokkal tisztában vannak, azok azt is tudják, hogy nem feltétlen az a jó, ha egy adott fehérneműtípusból többet veszünk (bár ez is hasznos lehet). Olykor az a legjobb, ha egész termékcsaládot vagy fehérneműszettet szerzünk be. A Bonattinál ebből is nagy a választék és, ha bizonytalan vagy a kollégáink nagyon szívesen segítenek a választásban, hogy rátalálj a saját stílusodra és a „mintha rajtad sem lenne” érzésre!

Olykor az a legjobb, ha egész termékcsaládot vagy fehérneműszettet szerzünk be.

 

Oszd meg ezt a bejegyzést!